Prijevod

Grad: Labin
Predmet: Engleski jezik, talijanski jezik, španjolski jezik

profile

Profesorica engleskog, talijanskog i španjolskog jezika nudi instrukcije svim uzrastima online i uživo putem zooma, skypa ili whatsuppa. Također prevodim članke i ostalo te vršim lekturu završnih radova. Cijena je 60 kn za puni sat, a blok sati 100 kn. Unaprijed zahvaljujem, LP

Cijena instrukcija: prema dogovoru

Grad: Rijeka
Predmet: Prijevod

profile

Izrada seminara, diplomskih radova, prezentacija, eseja i ostalih radova sukladno uputama fakulteta i škola. Prvostupnica javne uprave, zaposlena u javnobilježničkom uredu nudi usluge pisanja seminarskih, diplomskih i svih ostalih vrsta radova i prezentacija za fakultete i škole. Također prevodim tekstove sa engleskog jezika na hrvatski i obrnuto. Položen ielts ispit kao dokaz znanja jezika. Iskustvo u pisanju 7 godina.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Engleski jezik

profile

Diplomirana sam profesorica engleskog jezika i povijesti s višegodišnjim iskustvom predavanja (svim dobnim razinama te na svim razinama znanja jezika). Držim online instrukcije iz engleskog jezika i pripreme za državnu maturu. Nudim pomoć pri učenju, pisanju zadaća, eseja, sastavaka i sl. Također prevodim s engleskog i na engleski i lektoriram tekstove. Mogućnost online poduke putem Zoom-a, Skype-a ili neke druge platforme prema željama. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Šibenik
Predmet: Engleski jezik, talijanski jezik

profile

Prevoditeljica i stalni sudski tumač za engleski i talijanski jezik, sa završenim diplomskim studijem navedenih jezika. Brzo, savjesno i stručno prevodim sve vrste tekstova na zahtjev klijenta. Obratite mi se s povjerenjem za neovjerene prijevode, prijevode s ovjerom sudskog tumača, usmene prijevode i usluge lektoriranja. Nudim pomoć i u sastavljanju životopisa i motivacijskog pisma na engleskom jeziku. Mogućnost rada na daljinu, u dogovoru s klijentom.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Studentica sam druge godina studija međunarodnog poslovanja na RIT Croatia u Zagrebu. Posjedujem napredno znanje iz engleskog jezika i koristim ga u svakodnevnoj komunikaciji jer su mi predavanja i literatura na engleskom. Držim instrukcije za osnovnoškolce i srednjoškolce iz engleskog jezika, također se mogu ugovoriti posebne pripreme za maturu iz više predmeta. Nudim i usluge prijevoda različitih tekstova sa hrvatskog na engleski i obrnuto. Veselim se vašim upitima! 😉

Cijena instrukcija: 55 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Francuski jezik, hrvatski za strance

profile

Nudim poduke i pomoć pri učenju francuskog jezika te hrvatskog kao stranog jezika, za sve uzraste i stupnjeve poznavanja jezika. Diplomirala sam francuski jezik i lingvistiku, a već godinama držim individualne poduke djeci i odraslima. Oblik nastave prilagođavam preferencijama učenika, uz stalno korištenje raznih multimedijalnih materijala kao i igara za mlađe uzraste. Po struci sam prevoditeljica te nudim i usluge prijevoda.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Pula
Predmet: Njemački jezik

profile

Profesorica njemačkog jezika, prevoditeljica i sudski tumač s dugogodišnjim iskustvom drži instrukcije, poduke, pripreme za državnu maturu (niža i viša razina), konverzacijske tečajeve -za osnovnu i srednju školu, fakultet, odrasle; mogućnost i online instrukcija i poduka putem Skype-a!!!

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi