Kemija

Grad: Zaprešić
Predmet: Kemija

profile

Bok! Studentica sam 5. godine Primijenjene kemije i dajem instrukcije iz kemije za osnovne i srednje škole te fakultet. Instrukcije se odvijaju online putem ili prema dogovoru uživo. Cijena za 60 minuta je 70 kn (osnovna škola) / 80 kn (srednja škola) / 90 kn (fakultet).

Cijena instrukcija: 90 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Magistica sam kemije (PMF) s višegodišnjim iskustvom u poduci i pripremi za maturu (što i kako učiti) te prijemni ispit na Medicinskom fakultetu s uspješnim ishodima. Pokažem olakšati i pojednostaviti gradivo osnovne,svih srednjih škola te svih fakulteta s kemijom. Ulažem velik trud kako bi i kemija postala jednostavan i omiljen predmet. 😊

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Instrukcije iz kemije za sve škole,te pripreme za državnu maturu. Imam više od 17 godina iskustva u podučavanju. Također držim instrukcije i za fakultetsku razinu.

Cijena instrukcija: 65 HRK / 1 sat

 

Tags: ,

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Magistra kemije (trenutna doktorandica na PMF-u, smjer: kemija). Dajem instrukcije iz kemije za osnovnu i srednju skolu, te za fakultet. Imam dosta iskustva u drzanju nastave i instrukcija :) Moguce odrzavanje instrukcija online ili uzivo, kako Vama vise odgovara. Cijena za osnovnu skolu je 60kn/45min, za srednju skolu 70kn/45min, te za fakultet 80kn/45min.

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Magistar farmacije sa dugogodišnjim iskustvom držanja instrukcija uz svoj redovan posao drži instrukcije iz kemije, biologije, fizike i matematike za osnovnu i srednju školu, te fakultet. Naglasak stavljam na razumijevanju gradiva, a ne bubanju suhoparnih činjenica napamet. Nudim sustavan i metodičan pristup poučavanju koji će dovesti do pozitivnih rezultata. Cijena je 50kn/h, mogućnost dolaska na Vašu adresu. LP, Denaj Novak

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Kemija

profile

Dobar dan 🙂 Nudim 𝗜𝗡𝗦𝗧𝗥𝗨𝗞𝗖𝗜𝗝𝗘 𝗜𝗭 𝗞𝗘𝗠𝗜𝗝𝗘 za osnovnu i srednju školu te fakultet u Vašem domu (Rijeka) ili online (Zoom, Skype, Viber, WhatsApp itd.). Po struci sam magistra sanitarnog inženjerstva, a na fakultetu smo imali 8 kolegija iz kemije (Opća, Anorganska, Organska I, Organska II, Anaitička I, Analitička II, Fizikalna kemija i Biokemija). Imam dugogodišnje iskustvo davanja instrukcija. Instrukcije 50 kn 60 min. Hvala i lijep pozdrav! Valentina

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Kao višestruka prvakinja Bjelovarsko - bilogorske županije te sudionica državnih natjecanja iz matematike i kemije te priprema za Međunarodnu olimpijadu iz kemije, dajem zbog trenutne situacije, ONLINE instrukcije i pripremu za državnu maturu iz navedenih predmeta. Instrukcijama se bavim 6 godina tako da imam bogato iskustvo sa svim uzrastima. Online instrukcije održavaju se preko aplikacije Zoom, kojom podijelim ekran sa tableta na koji pišem tako da učenik vidi sve na svom ekranu, a preko videa se vidimo i čujemo i komuniciramo kao da smo jedan pokraj drugoga.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Instrukcije iz kemije (i ostalih prirodoslovnih predmeta) za učenike osnovnih i srednjih škola te za studente (priprema za kolokvije i ispite). Završio sam studij biologije i kemije te sam na doktoratu iz kemije (PMF, Zagreb). Imam mnogo iskustva u održanju instrukcija, predavanja i nastave na svim razinama. Možemo se dogovoriti za kontinuirane instrukcije kao pripremu za državnu maturu i prijemni ispit na Medicinskom fakultetu. Instrukcije držim u svom stanu, kod Vas ili on-line (Skype, Zoom, MS Teams, WhatsApp). Za sve ostale informacije javite se mailom ili nazovite :)

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Tags: ,
Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi