Glazbena kultura

Grad: Osijek
Predmet: Glazbena kultura

profile

Pozdrav! :) Magistra sam glazbene pedagogije i nudim instrukcije iz solfeggia za osnovnu glazbenu školu. Također imam iskustva i u držanju instrukcija studentima Učiteljskog fakulteta za predmete Glazbena kultura i Metodika glazbene kulture. Učenici: 60kn/45min Studenti: 70kn/45min

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Pula
Predmet: Glazbena kultura

profile

Pozdrav svima, glazbenik sam, skladatelj i student Muzičke akademije u Puli. Nudim instrukcije iz solfeggia za osnovnu i srednju glazbenu školu te akademiju, harmonije i poduke iz gitare (klasične i akustične) za naprednije učenike. Satovi su kod instruktora (u Rijeci ili Puli) ili online. Cijena teorijskih predmeta 80kn, poduke iz instrumenta 100kn po satu. Veselim se suradnji!

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Glazbena kultura

profile

Imam 22 godine i nudim instrukcije iz gitare te solfeggia i glazbenog za osnovnu školu, srednju školu i fakultet. Što se tiče gitare, dajem instrukcije za akustičnu, klasičnu i električnu gitaru, i za početnike i za one malo naprednije. Također dajem instrukcije i za klasičnu glazbu, tj. učenicima gitare osnovne glazbene škole. Prvi (uvodni) sat je besplatan, tako da imate priliku vidjeti kako bi se nastava odvijala. Instrukcije su isključivo kod instruktora ili online.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Glazbena kultura

profile

Pozdrav! Završila sam klavir u srednjoj glazbenoj školi te sam trenutno studentica druge godine na muzičkoj akademiji, smjer muzikologija. Imam iskustva u poučavanju djece predškolskog uzrasta kao i djece starije dobi. Također, dobrodošli su i odrasli koji bi željeli naučiti svirati klavir. Osim satova klavira, mogući su i satovi teorije glazbe te solfeggia. Učeniku mogu ponuditi poduku uz dobru zabavu, a od učenika tražim spremnost na rad i dobru volju za učenjem. U slučaju više od jednog sata tjedno, cijena po dogovoru. Veselim se suradnji 😄 Lorena

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi