Ostali jezici

Grad: Labin
Predmet: Talijanski jezik, španjolski jezik

profile

Profesorica engleskog, talijanskog i španjolskog jezika nudi instrukcije svim uzrastima online i uživo putem zooma, skypa ili whatsuppa. Također prevodim članke i ostalo te vršim lekturu završnih radova. Cijena je 60 kn za puni sat, a blok sati 100 kn. Unaprijed zahvaljujem, LP

Cijena instrukcija: 10 € / 1 sat

Grad: Pula
Predmet: Grčki jezik

profile

Profesorica latinskog i grčkog jezika s višegodišnjim iskustvom u radu u nastavi daje instrukcije iz latinskog i grčkog jezika za srednjoškolce i studente. Oblik instrukcija je isključivo online, najbolje preko Zooma ili Teamsa, ali možemo se dogovoriti za neku drugu platformu ako vam više odgovara.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Benkovac
Predmet: Kineski jezik

profile

Profesorica sinologije i kineske književnosti s dugogodišnjim iskustvom rada u nastavi i podučavanju, pruža online individualne i grupne poduke za sve uzraste i razine predznanja. Poduke se u potpunosti odvijaju online, putem aplikacije Zoom koja je vrlo jednostavna za korištenje. Jedan sat poduka traje 60 minuta i u potpunosti je usmjeren na vaše potrebe učenja kineskog jezika, a to znači da je prilagođen vašoj razini znanja i ciljevima koje želite postići. Ukoliko ste zainteresirani za učenje kineskog jezika, slobodno me kontaktirajte i ukratko navedite svoje ciljeve učenja kako bismo ih zajedno mogli i ostvariti.

 

Cijena instrukcija: 150 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Španjolski jezik

profile

Profesorica sam engleskog i španjolskog jezika i držim instrukcije iz oba jezika za sve uzraste i razine znanja (A1-C2). Trenutno predajem engleski jezik u jednoj osnovnoj školi, a već dugo držim instrukcije. Također prevodim s oba jezika na hrvatski i obrnuto (cijena ovisi o veličini i tipu teksta). Instrukcije držim online (Zoom ili MS Teams) i uživo (poželjno Zagreb-zapad), po dogovoru. Cijena je po školskom satu, no moguće je i 1 puni sat ili školski blok sat. Moguće je i odraditi probni sat online. Slobodno se javite za više informacija.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Talijanski jezik

profile

Apsolventica FFST-a drži instrukcije iz talijanskog jezika i likovne umjetnosti. Instrukcije iz talijanskog jezika drži učenicima osnovnih i srednjih škola i studentima. Uz instrukcije nudi i usluge prevođenja (sa ili na talijanski jezik). Instrukcije iz likovne umjetnosti drži učenicima srednjih škola, ali i studentima povijesti umjetnosti. Drži i pripreme za ispite državne mature iz navedenih predmeta (talijanski jezik i likovna umjetnost).

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zadar
Predmet: Talijanski jezik

profile

Pozdrav, zovem se Iva, imam 32 godine i magistra sam talijanskog jezika i pedagogije. Dajem repeticije iz talijanskog i engleskog jezika za sve školske uzraste, također možete mi se obratiti i za pomoć kod učenja i pisanja domaćih zadaća za osnovnu školu. Imam višegodišnje iskustvo u radu s djecom kao i iskustvo u radu s djecom s teškoćama u učenju. Cijena za dva školska sata je 60 kn.

Cijena instrukcija: 30 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Talijanski jezik

profile

Pozdrav svima! Magistra sam engleskog i talijanskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika za osnovne i srednje škole - instrukcije za studente (Filozofski fakultet – Anglistika i Talijanistika) - pripreme za državnu maturu iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika (osnovna i viša razina) - pripreme za međunarodne ispite iz engleskog jezika (IELTS i TOEFL), ukoliko želite studirati u inozemstvu Postoji mogućnost održavanja instrukcija online. Cijena 60 kn/45 min ili 80 kn/60 min.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Talijanski jezik

profile

Poduka talijanskog i španjolskog jezika (traileri, video-isječci, strip, tv program, kratkometražni filmovi, crtići), težište na oslobađanju blokade kod usmenog izražavanja i mehaničkom slaganju rečenica (vježbanje i automatizacija upotrebe poveznih rječica - dakle, stoga, pa da, možda ipak, ma da, onda...). Govorni svakodnevni jezik. Lekcije su tematske (dnevne navike astronauta, poruke reklama, životinje u crtićima, biti single, život alfa-muškarca...). Satovi se ugovaraju u paketima ili na mjesečni paušal.

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

 

Grad: Sesvete
Predmet: Taljanski jezik, francuski jezik, španjolski jezik

profile

Dajem instrukcije iz talijanskog, francuskog i španjolskog jezika. Završila sam Filozofski fakultet u Zagrebu (francuski i talijanski jezik i književnost). Za sva 3 navedena jezika imam položena međunarodna priznanja (DELE, DELF I CILS).

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Francuski jezik, hrvatski za strance

profile

Nudim poduke i pomoć pri učenju francuskog jezika te hrvatskog kao stranog jezika, za sve uzraste i stupnjeve poznavanja jezika. Diplomirala sam francuski jezik i lingvistiku, a već godinama držim individualne poduke djeci i odraslima. Oblik nastave prilagođavam preferencijama učenika, uz stalno korištenje raznih multimedijalnih materijala kao i igara za mlađe uzraste. Po struci sam prevoditeljica te nudim i usluge prijevoda.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Španjolski jezik

profile

Pozdrav. Zavrsila sam Ekonomski studij u Americi i sada radim kao istrazivac na FER-u. Nudim instrukcije i rjesavanje zadataka iz statistike, matematike ili fizike. Takoder dajem instrukcije iz Engleskog i Spanjolskog jezika za sve razine. Isto tako, nudim pomoc pri rjesavanju ekonomskih zadataka, te programiranja.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Osijek
Predmet: Talijanski jezik

profileProfesor talijanskog jezika nudi tečaj talijanskog jezika ili instrukcije za sve uzraste. Prilagođavam materijal uzrastu, predznanju i afinitetima. Radim preko svog obrta Ziher je ziher te izdajem račun i potvrdu o pohađanju tečaja. Cijena sata je 60kn/45min uz mogućnost dogovora paketa po povoljnijoj cijeni.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Karlovac
Predmet: Španjolski jezik

profileStudentica diplomskog studija Hrvatskog i Španjolskog jezika i književnosti s iskustvom u davanju instrukcija i lektoriranju nudi usluge instrukcija iz navedenih predmeta kao i lekture završnih, diplomskih i drugih radova. Cijena lektoriranja 8-10 kn po kartici.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Španjolski jezik

profile

Mladi profesor / magistar germanistike i hispanistike nudi instrukcije iz njemačkog, španjolskog i engleskog jezika koristeći provjerene didaktičke metode za sve uzraste, uključujući i one koji tek počinju učiti jezik (od A1 razine) na području Zagreba i bliže okolice kao i pripreme za državnu maturu te pomoć u svladavanju lingvističkih predmeta na fakultetu. Imam već dugogodišnje iskustvo u davanju instrukcija, s obzirom da ih dajem otkad sam počeo studirati. Jedan školski sat naplaćujem 75 HRK ukoliko smo kod mene, a mogu i doći na Vašu željenu lokaciju za 80 HRK/h. Po potrebi nudim i usluge prevođenja s navedenih jezika na hrvatski i obrnuto. Cijena po dogovoru (ovisno o tekstu).

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Grad: Online
Predmet: Talijanski jezik

profile

Nudim repeticije ili konverzacijske satove talijanskog jezika za sve uzraste i razine. Imam višegodišnje iskustvo u podučavanju online i uživo, a radila sam u Hrvatskoj i u inozemstvu, (između ostalog i u Italiji). Studentica sam diplomskog studija lingvistike, a završila sam preddiplomski studij talijanistike i francuskog jezika i književnosti. Satove i materijale prilagođavam potrebama učenika/učenice, a probni sat je besplatan :)

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi