Računovodstvo

Grad: Zagreb
Predmet: Računovodstvo

profile

Online instrukcije iz računovodstva za srednje strukovne škole i fakultete. 💻 4 godine iskustva u davanju instrukcija iz računovodstva! Uz instrukcije dobijete skriptu i materijale sa instrukcija. 💁🏻 Također, pomažem u pripremi za eliminacijski proces u računovodstvenim i revizijskim poduzećima!

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Računovodstvo

profile

Četiri godine iskustva s instrukcijama iz računovodstva. Instrukcijama pokrio dosad velik dio ekonomskih škola i 90% fakulteta u RH. Zadovoljni polaznici - maksimalna produktivnost. Instrukcije moguće u fizičkom obliku, ali pogotovo online Prednosti online instrukcija: - polaznici se puno više fokusiraju na sami zadatak koji je pred njima prikazan - polaznici nakon online instrukcija dobivaju materijale gotove u elektroničkom obliku (uredno i čitko) što znači da za vrijeme instrukcija ne moraju pisati nego pažljivo slušati i sudjelovati na instrukcijama što se potiče od strane instruktora - online instrukcije smanjuju troškove i vrijeme putovanja - instrukcije polaznici mogu pratiti i u piđami, odnosno u opuštenoj atmosferi - ne postoji postoji problem kod udaljenosti (dostupno diljem cijele RH) Za online koristim platforme poput: Zoom, Skype, Google Meet, Discord, Team Viewer, Any Desk. Odnosno u potpunosti se prilagođavam mogućnostima polaznika. Cijena: srednja škola: 75kn/45min fakultet: 80kn/45min - u cijenu uključeno slanje materijala nakon svakih instrukcija, ako su online - u cijenu uključena i pomoć u svakom trenutku kod samostalnog vježbanja zadataka (polaznik/ca se instruktoru može javiti, najčešće na whatsappu, i uvijek pitati za nešto što mu nije jasno ili je zaboravio, a radilo se na instrukcijama). Javite se i riješite se aktive i pasive zauvijek :)

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi