Lektura

Grad: Sinj
Predmet: Lektura

profile

HRVATSKI JEZIK - instrukcije za osnovnu i srednju školu, pripreme za maturu (eseji, lektire itd.), lektura i korektura diplomskih i seminarskih radova, višegodišnje iskustvo rada u gimnaziji

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

 

Tags: ,

Grad: Kaštela
Predmet: Lektura

profile

Magistra sam edukacije hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog jezika na svim razinama obrazovanja - pripreme za maturu iz hrvatskog jezika - učenje hrvatskog jezika za strance - lektoriranje - pomoć u učenju iz svih predmeta za učenike osnovne škole. Instrukcije se mogu održavati individualno ili u grupi, uživo ili online. Također držim poduke iz klavira.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

 

Tags: ,

Grad: Rijeka
Predmet: Engleski jezik

profile

Diplomirana sam profesorica engleskog jezika i povijesti s višegodišnjim iskustvom predavanja (svim dobnim razinama te na svim razinama znanja jezika). Držim online instrukcije iz engleskog jezika i pripreme za državnu maturu. Nudim pomoć pri učenju, pisanju zadaća, eseja, sastavaka i sl. Također prevodim s engleskog i na engleski i lektoriram tekstove. Mogućnost online poduke putem Zoom-a, Skype-a ili neke druge platforme prema željama. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Kaštel Sućurac
Predmet: Lektura

profile

Magistrica sam edukacije hrvatskoga jezika i književnosti i pedagogije. Nudim instrukcije iz hrvatskoga jezika za osnovnu, srednju školu i fakultet, pripreme za državnu maturu, lektoriranje seminarskih, završnih i diplomskih radova. Također nudim pomoć u učenju ostalih predmeta za osnovnu školu. Dolazim na kućnu adresu (Trogir, Kaštela, Solin, Split i okolica).

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Hrvace
Predmet: Lektura

profile

Magistra edukacije hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti daje repeticije za osnovnu i srednju školu. Također, nudim repeticije iz hrvatskog jezika za fakultete, posebice za kolegije Filozofskog fakulteta. Radim i lekturu, korekturu, pišem seminarske i druge radove te nudim pomoć pri učenju. Repeticije održavam na adresi ili online, prema dogovoru. Cijena 70kn/45min.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Split
Predmet: Lektura

profile

Nudim usluge lekture i redakture (po potrebi i dogovoru) svih vrsta tekstova (eseja, seminarskih, završnih i diplomskih radova, disertacija, znanstvenih i stručnih radova, brošura, kataloga i sl.) na hrvatskom jeziku. Cijena od 12 do 15kn po kartici (1500 znakova).

Cijena: 12 - 15 HRK po kartici (1500 znakova)

Tags: ,

Grad: Hvar, Split
Predmet: Lektura

profile

Nudim pomoć pri pisanju seminarskih, završnih i diplomskih radova raznovrsnih tema. Lektura i korektura uključena. Ivan Luketić, magistar hrvatskog jezika i književnosti i filozofije. Cijena po dogovoru.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Šibenik
Predmet: Lektura

profile

Pozdrav! Magistra hrvatskoga jezika i književnosti nudi sljedeće usluge: - instrukcije iz hrvatskoga jezika za osnovne i srednje škole te fakultete - pomoć u izradi zadaća i seminara - lektura završnih i diplomskih radova Cijena po dogovoru.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Slavonski Brod
Predmet: Lektura

profile

Profesorica hrvatskoga jezika i književnosti te magistra govorništva. Dajem instrukcije za sve uzraste (osnovna škola, srednja škola, fakultet). Nudim pomoć pri učenju, izradi seminarskih radova i eseja, instrukcije iz hrvatskog jezika i književnosti te pripreme za državnu maturu i ispite. Također, lektoriram i korigiram sve vrste radova.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Tags: ,

Grad: Osijek
Predmet: Lektura

profile

Lektoriram sve vrste radova brzo i povoljno, dugogodišnje iskustvo. Isto tako, dajem i potvrdu o lekturi komu treba.

Cijena lekture završnih i diplomskih radova je 10 kn, a doktorskih i ostalih radova je 15 kn po kartici teksta.

Cijena instrukcija: 10 HRK / kom

Tags: ,

Grad: Karlovac
Predmet: Lektura

profileStudentica diplomskog studija Hrvatskog i Španjolskog jezika i književnosti s iskustvom u davanju instrukcija i lektoriranju nudi usluge instrukcija iz navedenih predmeta kao i lekture završnih, diplomskih i drugih radova. Cijena lektoriranja 8-10 kn po kartici.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi