Matematika

Grad: Split
Predmet: Matematika

profile

Kao dipl. ing. mat. s dugogodišnjim iskustvom u nastavi i poduci pomažem đacima i studentima u brzom i kvalitetnom savladavanju gradiva. Nudim poduku iz matematike za osnovnu i srednju školu, te sve fakultete. Također pomažem učenicima osnovne i srednje škole u savladavanju gradiva iz fizike. Satovi su individualni (uz dogovor mogu biti i grupni) i prilagođeni potrebi pojedinca. Mogućnost održavanja on line instrukcija.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Magistar inženjer strojarstva sa 10+ godina iskustva u predavanju daje instrukcije iz matematike,fizike i grupe strojarskih predmeta za osnovne i srednje škole te fakultete uz održavanje priprema za državnu maturu na području grada Zagreba. Svakom učeniku nudim otvoren i zanimljiv pristup gradivu kroz jasno definirane ciljeve. Poduke mogu biti održane u vašem ili u mom prostoru kao i putem online tehnologija (Skypea, Vibera, WhatsAppa ili Zooma). Cijena individualnih instrukcija za osnovnoškolce i srednjoškolce: 80kn/45min; Cijena za rad u paru: 60kn/45min; Cijena instrukcija za studente: 90kn/45min; Vidimo se! :)

Cijena instrukcija: 90 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Matematika

profile

INSTRUKCIJE IZ MATEMATIKE, ELEKTROTEHNIKE, FIZIKE TE SRODNIH PREDMETA. Magistrica elektrotehnike sa dugogodišnjim iskustvom u držanju instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultet. Također nudim i pripreme za maturu i pomoć pri pisanju zadaća.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Pozdrav! --- Student sam diplomskog studija PMF-a na matematičkom odsjeku u Zagrebu (inženjerski smjer) sa dugogodišnjim iskustvom davanja instrukcija iz matematike za osnovnu, srednju školu te fakultete. --- Nudim instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultete i online rješavanje zadataka, objašnjenje istih te općenito objašnjenje matematičkog gradiva s kojim imate poteškoća. Ako ste zainteresirani, slobodno se javite pa se sve dogovorimo! Cijene: • 60kn/1h -- OSNOVNA/SREDNJA ŠKOLA • 80kn/1h -- FAKULTETI (+20kn ukoliko je dolazak na Vašu lokaciju)

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

 

Grad: Split
Predmet: Matematika

profile

Instrukcije - repeticije dajem iz matematike za osnovnu, srednju školu, i neke fakultete (FESB, ekonomija..), NACRTNA GEOMETRIJA za srednju školu i GAF, 25 godina iskustva. Obratite se s povjerenjem... :)

 

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studentica sam 5.godine godine Matematike u Zagrebu. Nudim instrukcije iz matematike za osnovnu, srednju školu i fakultete. Također pripremam za državnu maturu i nudim pomoć pri rješavanju zadataka preko WhatsAppa, maila itd. Održavanje instrukcija uživo na kućnoj adresi. Obratite mi se s povjerenjem, veselim se radu s Vama!

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Dobar dan svima kojima matematika zadaje glavobolju! Studentica sam 5. godine PMF-a, smjer nastavnička matematika. Nudim instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu, također i studentima. Imam dugogodišnje iskustvo u davanju instrukcija iz matematike učenicima svih uzrasta i unaprijed se radujem ukoliko Vam mogu pomoći s matematikom.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Čakovec
Predmet: Matematika

profile

Profesorica sam matematike te nudim instrukcije (osnovna škola, srednja škola, fakultet, priprema za državnu maturu). Uz višegodišnje iskustvo naučila sam razne metode slikovitog približavanja gradiva učeniku. Radim s učenicima s posebnim potrebama, a također pripremam kao i s pripremom za natjecanje s darovitim učenicima. Postoji mogućnost online instrukcija (ZOOM instrukcije) i kontaktnih instukcija.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Student četvrte godine nastavničkog smjera matematike (PMF) s iskustvom u podučavanju daje instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultete. Održavanje instrukcija moguće uživo ili putem online platforme Zoom. Također nudim mogućnost rješavanja tj. pripremanja za državnu maturu i pomoć oko zadataka putem WhatsAppa, maila i slično. Jako puno radim na popunjavanju rupa u znanju i logičnom razmišljanju pri rješavanju zadataka, kako bi se što lakše savladalo gradivo, te da bi znanje bilo što dugotrajnije. :) Cijena: za osnovne škole: 60kn/45min za srednje škole: 70kn/45min fakulteti-po dogovoru

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studentica četvrte godine nastavničkog smjera matematike (PMF) s iskustvom u podučavanju daje instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultete. Održavanje instrukcija moguće je uživo ili putem online platforme Zoom. Također nudim mogućnost rješavanja državne mature i pomoć oko zadataka putem WhatsAppa, maila i slično. :)

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studiram matematiku na PMF-u i držim instrukcije za osnovnu školu, srednju školu i fakultete te držim pripreme za državnu maturu. Od mene možete očekivati ugodnu i opuštenu atmosferu i strpljenje, a cilj mi je na što jednostavniji način objasniti pojedino gradivo. Također rješavam zadatke preko Whatsappa (uvijek dostupan). Dolazak po dogovoru. Držim i online instrukcije (Zoom, WhatsApp, Skype,..) uz pomoć tableta i olovke.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Slavonski Brod, Nova Gradiška
Predmet: Matematika

profile

Online instrukcije - UŽIVO. Profesori matematike sa 15-godišnjim iskustvom. 2-godišnje iskustvo sa online instrukcijama. Kvalitetna platforma za online učenje omogućava neposrednu komunikaciju i brzo napredovanje - obratite se privatnom porukom za više detalja. Registrirani obrt. Plaćanje: Direktna uplata na račun, keks pay, aircash. 

Opis rada: Dostavljanje materijala učitelju ( slike, dokumenti ). Učitelj kreira sadržaj. Instrukcije uživo ( zoom, skype ). Individualni rad učenika kod kuće i slanje uratka učitelju. Učitelj pregledava uradak i učenik dobiva povratnu informaciju o stupnju usvojenosti. Napredak je brz, izgledan i garantiran.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Magistar farmacije sa dugogodišnjim iskustvom držanja instrukcija uz svoj redovan posao drži instrukcije iz kemije, biologije, fizike i matematike za osnovnu i srednju školu, te fakultet. Naglasak stavljam na razumijevanju gradiva, a ne bubanju suhoparnih činjenica napamet. Nudim sustavan i metodičan pristup poučavanju koji će dovesti do pozitivnih rezultata. Cijena je 50kn/h, mogućnost dolaska na Vašu adresu. LP, Denaj Novak

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Diplomirani sam inženjer fizike i držim instrukcije iz 20 predmeta, za osnovne, srednje škole i fakultete po cijeni od: 160kn/90min - za osnovnu školu 180kn/90min - za srednju školu 200kn/90min - za fakultet i zaposlene. Python (osnove, objektno orjentirano programiranje, NumPy, matplotlib) C C++ (osnove, OOP), Raptor FORTRAN BASIC ARDUINO Assembler (32 bit MIPS 2000/3000), Mikrokontroler PIC 16F84, informatika matematika fizika elektrotehnika Excel LOGO baze podataka - SQL Ne rješavam vaše pismene, nego vas učim kako da ih sami riješite. DOBRO DOŠLI !

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Pozdrav. Zavrsila sam Ekonomski studij u Americi i sada radim kao istrazivac na FER-u. Nudim instrukcije i rjesavanje zadataka iz statistike, matematike ili fizike. Takoder dajem instrukcije iz Engleskog i Spanjolskog jezika za sve razine. Isto tako, nudim pomoc pri rjesavanju ekonomskih zadataka, te programiranja.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Držimo instrukcije za domaće i strane fakultete, primarno znanstvenog i tehničkog smjera (FER), no i za matematičke, računarske, znanstvene i tehničke kolegije s fakulteta drugih smjerova (npr. network analytics i machine learning za financijske studije). Instrukcije je moguće dogovoriti na hrvatskom ili engleskom jeziku, individualno ili grupno, na našoj adresi ili online. Također vršimo usluge statističkih obrada podataka te konzultacija pri izradi projekata, diplomskih i završnih radova, seminara, magistarskih radova, znanstvenih radova i doktorskih disertacija. Neiscrpan popis kolegija koje pokrivamo: Digitalna logika, algoritmi i strukture podataka, signali i sustavi, teorija informacije, diskretna matematika, operacijska istraživanja, programski jezici: C, C++, Matlab, Python, R...

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Samobor
Predmet: Matematika

profileMagistar Strojarstva (mag. ing. mech. , Magna Cum Laude) te bivši demonstrator na katedri za Matematiku i Mehaniku drži instrukcije iz matematike, fizike, mehanike, Mehanike Fluida, tehničkog crtanja i drugih tehničkih strukovnih predmeta. Završio sam opću gimnaziju s odličnim uspjehom i osvajao brojna natjecanja iz matematike. MEHANIKA za sve tehničke fakultete i svi ostali strukovni predmeti srodni Strojarstvu! NOVO!! ONLINE INSTRUKCIJE putem web kamere rjesavanje zadataka! Mogućnost tjednih priprema za maturu iz Matematike i Fizike!!! Matematika Fizika Mehanika Fluida Mehanika

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studentica sam 5. godine matematike. Imam nekoliko godina iskustva u radu s djecom i davanju instrukcija, kako za osnovne i srednje škole, tako i za fakultete. Nalazim se na području Maksimira. Veselim se učenju s Vama!

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

 

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi