Lektira

Grad: Split
Predmet: Lektira

profile

Magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije nudi usluge instrukcija osnovnoškolcima i srednjoškolcima, pomoć u pisanju lektira, pripreme za državnu maturu kao i pomoć u učenju ostalih predmeta na području Splita i šire okolice.

Cijena instrukcija: 40 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Lektira

profile

Mlada i motivirana profesorica hrvatskog jezika s četiri godine iskustva u davanju individualnih instrukcija. Sat vremena naplaćujem 60 kuna. Također, dajem instrukcije za državnu maturu, pomoć oko pisanja lektire i bavim se lektoriranjem. :) Veselim se Vašim porukama!

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Lektira

profile

Poštovani, doktorica veterinarske medicine nudi instrukcije iz matematike i ostalih predmeta za osnovnu školu. S obzirom na dobro iskustvo u radu s djecom, uključujući i djecu s posebnim potrebama (asistent u nastavi) smatram da mogu biti od velike koristi i Vama, tj. Vašoj djeci. Instrukcije uživo ili preko interneta.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi