Geografija

Grad: Rijeka
Predmet: Geografija

profile

Pozdrav svima!😊 📚Nudim instrukcije iz hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu. Pomažem u pisanju domaćih zadaća i lektira. 📚Pomoć pri učenju za osnovnu školu te instrukcije iz ostalih predmeta osnovne škole (priroda, povijest, geografija). 📚 Priprema za ispite i usmena ispitivanja. 💻Online 💬Slobodno se javite porukom za više informacija i/ili dogovor! ✍Učenica sam 3. razreda gimnazije s iskustvom davanja instrukcija.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Solin
Predmet: Geografija

profile

Magistra edukacije talijanskog jezika i geografije (smjer nastavnički) daje instrukcije iz talijanskog jezika, geografije i pomoć pri učenju za učenike osnovnih i srednjih škola. Iskustvo rada u osnovnim i srednjim školama i u individualnoj poduci s djecom i odraslima. Mjesto instrukcija po dogovoru, moguće i online. Cijena: 60 kn.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Geografija

profile

Poštovani, doktorica veterinarske medicine nudi instrukcije iz matematike i ostalih predmeta za osnovnu školu. S obzirom na dobro iskustvo u radu s djecom, uključujući i djecu s posebnim potrebama (asistent u nastavi) smatram da mogu biti od velike koristi i Vama, tj. Vašoj djeci. Instrukcije uživo ili preko interneta.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi