Informatika

Grad: Zagreb
Predmet: Informatika

profile

Pozdrav! Studentica sam sa završenom prirodoslovno-matematičkom gimnazijom i dajem instrukcije iz matematike i programiranja za osnovnu i 1. i 2. razred srednje škole te dajem instrukcije iz logike za gimnazije. Instrukcije bi se održavale online ili uživo po dogovoru. Veselim se suradnji! :) Maja

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Informatika

profile

Imam 5+ godišnje isukstvo u radu sa analizom i obradom podataka, izradom marketinških kampanja i različitih izvještaja u više alata (Excel, Access, Oracle SQL, SAS,...). Nudim poduke iz Excela, za sve stupnjeve predznanja. Instrukcije od osnovnih do naprednih vještina. Neke od vještina i funkcionalnosti koje možete savladati: -Unošenje podataka -Formatiranje -Rad sa različitim tipovima podataka i prilagodba tipa podataka -Kopiranje i premještanje podataka -Organizacija radne knjige -Oblikovanje tablica -Rad sa formulama -Rad sa funkcijama (od jednostavnijih kalkulativnih funkcija do funkcija teksta, IF i VLOOKUP funkcija...

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Informatika

profile

Poštovani, doktorica veterinarske medicine nudi instrukcije iz matematike i ostalih predmeta za osnovnu školu. S obzirom na dobro iskustvo u radu s djecom, uključujući i djecu s posebnim potrebama (asistent u nastavi) smatram da mogu biti od velike koristi i Vama, tj. Vašoj djeci. Instrukcije uživo ili preko interneta.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Informatika

profile

Diplomirani sam inženjer fizike i držim instrukcije iz 20 predmeta, za osnovne, srednje škole i fakultete po cijeni od: 160kn/90min - za osnovnu školu 180kn/90min - za srednju školu 200kn/90min - za fakultet i zaposlene. Python (osnove, objektno orjentirano programiranje, NumPy, matplotlib) C C++ (osnove, OOP), Raptor FORTRAN BASIC ARDUINO Assembler (32 bit MIPS 2000/3000), Mikrokontroler PIC 16F84, informatika matematika fizika elektrotehnika Excel LOGO baze podataka - SQL Ne rješavam vaše pismene, nego vas učim kako da ih sami riješite. DOBRO DOŠLI !

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi