Lektura

Grad: Kaštela
Predmet: Lektura

profile

Magistra sam edukacije hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog jezika na svim razinama obrazovanja - pripreme za maturu iz hrvatskog jezika - učenje hrvatskog jezika za strance - lektoriranje - pomoć u učenju iz svih predmeta za učenike osnovne škole. Instrukcije se mogu održavati individualno ili u grupi, uživo ili online. Također držim poduke iz klavira.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Lektura

profile

Magistra sam edukacije kroatologije i studentica poslijediplomskog doktorskog studija lingvistike. Zaljubljenica sam u jezik, kvizove, umjetnost i kazalište. U obrtu za poduke "Logos učiteljica" dvije sam godine vodila radionice za djecu i pomagala djeci u učenju. Dvije godine volontirala sam na portalu Studentski.hr kao lektorica. Godinu sam dana podučavala troje djece iz Omana hrvatski jezik i pripremala ih za dolazak u Hrvatsku. Imam višegodišnje iskustvo rada s djecom i svakom djetetu pristupam individualno te im kreativnim načinima učenja i raznim kreativnim materijalima nastojim maksimalno olakšati proces učenja te približiti gradivo. Također imam višegodišnje iskustvo u lekturi i korekturi tekstova. U mom se lektorskom opusu osim završnih, diplomskih i doktorskih radova nalazi i nekoliko knjiga. Dajem poduke iz hrvatskog jezika za osnovne i srednje škole. Cijena jednog školskog sata iznosi 60 kuna za osnovne škole, 70 kuna za srednje škole. Poduke dajem online (Zoom, Skype). Također mi se možete obratiti za lekturu i korekturu tekstova.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

 

Grad: Rijeka
Predmet: Engleski jezik

profile

Diplomirana sam profesorica engleskog jezika i povijesti s višegodišnjim iskustvom predavanja (svim dobnim razinama te na svim razinama znanja jezika). Držim online instrukcije iz engleskog jezika i pripreme za državnu maturu. Nudim pomoć pri učenju, pisanju zadaća, eseja, sastavaka i sl. Također prevodim s engleskog i na engleski i lektoriram tekstove. Mogućnost online poduke putem Zoom-a, Skype-a ili neke druge platforme prema željama. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Lektura

profile

Mlada i motivirana profesorica hrvatskog jezika s četiri godine iskustva u davanju individualnih instrukcija. Sat vremena naplaćujem 60 kuna. Također, dajem instrukcije za državnu maturu, pomoć oko pisanja lektire i bavim se lektoriranjem. :) Veselim se Vašim porukama!

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Kaštel Sućurac
Predmet: Lektura

profile

Magistrica sam edukacije hrvatskoga jezika i književnosti i pedagogije. Nudim instrukcije iz hrvatskoga jezika za osnovnu, srednju školu i fakultet, pripreme za državnu maturu, lektoriranje seminarskih, završnih i diplomskih radova. Također nudim pomoć u učenju ostalih predmeta za osnovnu školu. Dolazim na kućnu adresu (Trogir, Kaštela, Solin, Split i okolica).

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Hrvace
Predmet: Lektura

profile

Magistra edukacije hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti daje repeticije za osnovnu i srednju školu. Također, nudim repeticije iz hrvatskog jezika za fakultete, posebice za kolegije Filozofskog fakulteta. Radim i lekturu, korekturu, pišem seminarske i druge radove te nudim pomoć pri učenju. Repeticije održavam na adresi ili online, prema dogovoru. Cijena 70kn/45min.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Lektura

profile

Nudim usluge lekture i redakture (po potrebi i dogovoru) svih vrsta tekstova (eseja, seminarskih, završnih i diplomskih radova, disertacija, znanstvenih i stručnih radova, brošura, kataloga i sl.) na hrvatskom jeziku. Cijena od 12 do 15kn po kartici (1500 znakova).

Cijena: 12 - 15 HRK po kartici (1500 znakova)

Grad: Šibenik
Predmet: Lektura

profile

Pozdrav! Magistra hrvatskoga jezika i književnosti nudi sljedeće usluge: - instrukcije iz hrvatskoga jezika za osnovne i srednje škole te fakultete - pomoć u izradi zadaća i seminara - lektura završnih i diplomskih radova Cijena po dogovoru.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Slavonski Brod
Predmet: Lektura

profile

Profesorica hrvatskoga jezika i književnosti te magistra govorništva. Dajem instrukcije za sve uzraste (osnovna škola, srednja škola, fakultet). Nudim pomoć pri učenju, izradi seminarskih radova i eseja, instrukcije iz hrvatskog jezika i književnosti te pripreme za državnu maturu i ispite. Također, lektoriram i korigiram sve vrste radova.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi