Pomoć pri učenju

Grad: Split
Predmet: Pomoć pri učenju

profile

Magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije nudi usluge instrukcija osnovnoškolcima i srednjoškolcima, pomoć u pisanju lektira, pripreme za državnu maturu kao i pomoć u učenju ostalih predmeta na području Splita i šire okolice.

Cijena instrukcija: 40 HRK / 1 sat

 

Grad: Solin
Predmet: Pomoć pri učenju

profile

Magistra edukacije talijanskog jezika i geografije (smjer nastavnički) daje instrukcije iz talijanskog jezika, geografije i pomoć pri učenju za učenike osnovnih i srednjih škola. Iskustvo rada u osnovnim i srednjim školama i u individualnoj poduci s djecom i odraslima. Mjesto instrukcija po dogovoru, moguće i online. Cijena: 60 kn.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Hrvace
Predmet: Pomoć pri učenju

profile

Magistra edukacije hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti daje repeticije za osnovnu i srednju školu. Također, nudim repeticije iz hrvatskog jezika za fakultete, posebice za kolegije Filozofskog fakulteta. Radim i lekturu, korekturu, pišem seminarske i druge radove te nudim pomoć pri učenju. Repeticije održavam na adresi ili online, prema dogovoru. Cijena 70kn/45min.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Psihologija, politika i gospodarstvo

profile

Magistra psihologije s iskustvom u radu nudi: - instrukcije iz psihologije -instrukcije iz politike i gospodarstva -pomoc pri pisanju seminara, eseja, zadaca -priprema za drzavnu maturu obratite se s povjerenjem... cijena 1 skolskog sata je 60 kn a punog sata 80 kn.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Izrada seminara, prezentacija, eseja, interaktivnih mapa

profile

Osnovnoškolci i srednjoškolci. Ako ti se čini da je izrada nekog seminara/rada prekomplicirana za tebe ili pak nemaš vremena slobodno mi se javi pa ću ti pomoći u izradi! Nakon dogovora, gotov rad šaljem na mail. Izrada seminara, prezentacija, eseja, interaktivnih mapa i svega drugoga čega se učiteljica dosjeti :)

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi