Likovna umjetnost

Grad: Split
Predmet: Likovna umjetnost

profile

Apsolventica FFST-a drži instrukcije iz talijanskog jezika i likovne umjetnosti. Instrukcije iz talijanskog jezika drži učenicima osnovnih i srednjih škola i studentima. Uz instrukcije nudi i usluge prevođenja (sa ili na talijanski jezik). Instrukcije iz likovne umjetnosti drži učenicima srednjih škola, ali i studentima povijesti umjetnosti. Drži i pripreme za ispite državne mature iz navedenih predmeta (talijanski jezik i likovna umjetnost).

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Makarska
Predmet: Likovna umjetnost

profile

Vizualna umjetnica i profesorica likovne kulture i umjetnosti s desetogodišnjim iskustvom rada u OŠ i srednjoj umjetničkoj školi nudi poduku iz crtanja i slikanja. Pripreme za prijemni ispit za umjetničke srednje škole. Pripreme za prijemne ispite za umjetničke, dizajnerske i srodne fakultete i akademije. Nudim i pripremu za polaganje državne mature iz predmeta likovne umjetnosti.

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi