Latinski jezik

Grad: Zagreb
Predmet: Latinski jezik

profile

Apsolventica Filozofskog fakulteta u Zagrebu daje instrukcije za učenike osnovnih i srednjih škola (ili bilo kome kome trebaju instrukcije :)) iz grčkog i latinskog jezika. Cijena je 60kn/45 min. Obično se radi blok sat, dakle 90 minuta, ali često i duže ako treba podrobno utvrditi gradivo. Dolazim k Vama doma, a cijena je jedino malo veća (zbog putnih troškova) ako živite na periferiji ili malo izvan Zagreba (npr. u Velikoj Gorici, ili slično). Ako imate problema s novcima, isto nije problem, sve se možemo dogovoriti. Najbitniji mi je uspjeh učenika, kao i zadovoljstvo učenika i roditelja. :) Za sva dodatna pitanja i probleme uvijek stojim na raspolaganju. Dodatna napomena: instrukcije dajem već duži niz godina i uvijek je bilo uspješno, nikada nisam imala problema u komunikaciji ili pristupu učenicima, a rezultati su bili u skladu s uloženim trudom i angažmanom učenika u periodu između samih instrukcija. Radujem se Vašem pozivu! :)

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

 

Grad: Pula
Predmet: Latinski jezik

profile

Profesorica latinskog i grčkog jezika s višegodišnjim iskustvom u radu u nastavi daje instrukcije iz latinskog i grčkog jezika za srednjoškolce i studente. Oblik instrukcija je isključivo online, najbolje preko Zooma ili Teamsa, ali možemo se dogovoriti za neku drugu platformu ako vam više odgovara.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Latinski jezik

profile

Profesor sam hrvatskoga jezika i književnosti te latinskoga jezika i rimske književnosti te dajem instrukcije iz spomenutih predmeta. Ako ne znate padeže, vrste riječi, službu riječi u rečenici, glagolska vremena te sve vrste i podvrste složenih rečenica... slobodno me kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Latinski jezik

profile

Poduke iz francuskog, engleskog, latinskog i turskog jezika. Svi navedeni jezici usavršavani studiranjem i učenjem dugi niz godina, kao i prilikom dužih boravaka u inozemstvu. Cijena: 60min = 120kn 90min = 150kn. Mjesto održavanja: po dogovoru

Cijena instrukcija: 120 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Latinski jezik

profile

Završila sam medicinu te nudim instrukcije iz svih medicinskih predmeta (npr. anatomija, fiziologija, patologija, farmakologija itd.) za fakultete i srednje škole, kao i pripremu za prijemni ispit na medicini u Zagrebu. Obzirom da se medicina studira na latinskom, nudim i instrukcije iz latinskog. Instrukcijama se bavim 6 godina tako da imam višegodišnje iskustvo sa svim uzrastima. Instrukcije se održavaju online preko aplikacije Zoom, kojom podijelim ekran sa tableta na koji pišem tako da učenik vidi sve na svom ekranu, a preko videa se vidimo i čujemo i komuniciramo kao da smo jedan pokraj drugoga.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi