Državna matura

Grad: Solin
Predmet: Hrvatski jezik, talijanski jezik

profile

Nudim instrukcije iz Hrvatskoga jezika i iz Talijanskoga jezika za osnovnu i srednju školu, pomoć kod pisanja zadaća te pomoć kod pripreme za državnu maturu. Učiteljica sam predmetne nastave (hrvatski i talijanski jezik) u osnovnoj školi. Moguć je dolazak na kućnu adresu.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Hreljin
Predmet: Engleski jezik, hrvatski jezik

profile

Dajem instrukcije iz engleskog i hrvatskog jezika. Studentica sam 1. godine diplomskog studija prevoditeljstva - engleski i hrvatski jezik. Sudjelovala sam na županijskom natjecanju iz engleskog jezika, međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika te natjecanju iz hrvatskog jezika. Dajem instrukcije i za osnovne i srednje škole, pripreme za državnu maturu, pomoć pri pisanju eseja, pomoć pri pisanju domaćih zadaća, učenju... 45 minuta - 50 kuna.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Metković
Predmet: Biologija

profile

Pozdrav, Diplomirani biolog i profesorica biologije sa više od 25 godina radnog iskustva u Gimnaziji Metković daje instrukcije za učenike osnovnih, srednjih škola te studente. Instrukcije bi se odvijale online (Teams). Nudim pomoć pri učenju gradiva, pripreme za državnu maturu i prijemne ispite. Radujem se zajedničkom i dinamičnom učenju !

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika, fizika

profile

Magistar inženjer strojarstva sa 10+ godina iskustva u predavanju daje instrukcije iz matematike,fizike i grupe strojarskih predmeta za osnovne i srednje škole te fakultete uz održavanje priprema za državnu maturu na području grada Zagreba. Svakom učeniku nudim otvoren i zanimljiv pristup gradivu kroz jasno definirane ciljeve. Poduke mogu biti održane u vašem ili u mom prostoru kao i putem online tehnologija (Skypea, Vibera, WhatsAppa ili Zooma). Cijena individualnih instrukcija za osnovnoškolce i srednjoškolce: 80kn/45min; Cijena za rad u paru: 60kn/45min; Cijena instrukcija za studente: 90kn/45min; Vidimo se! :)

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Engleski jezik, talijanski jezik

profile

Magistra anglistike i talijanistike, s iskustvom studiranja i rada u Italiji, drži instrukcije za osnovnu i srednju školu, poduke te pripreme za državnu maturu iz engleskog i talijanskog jezika. Dolazim na kućnu adresu. Cijena instrukcija je 70kn/45 min ili 80kn/60min, dok je cijena poduka i priprema za državnu maturu po dogovoru, ovisno o potrebi pripremanja dodatnih materijala.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Koprivnica
Predmet: Engleski jezik

profile

Nudim uslugu instrukcija iz engleskog jezika za osnovnu i srednju školu te fakultet. Također nudim uslugu priprema za državnu maturu iz engleskog jezika. Profesorica sam engleskog jezika te sam dosad radila u osnovnoj, srednjoj i školi stranih jezika. Već više od 10 godina dajem instrukcije te imam otvoren obrt za pružanje usluga instrukcija i prijevoda. Mjesto održavanja instrukcije je nedaleko od centra Koprivnice (Ulica i naselje Cinderišče). Cijena školskog sata (45 min): 60 kn. Cijena punog sata (60 min): 80 kn. Također nudim mogućnost održavanja online instrukcija putem Skype-a, Zoom-a, Google Meet-a... 

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Bjelovar
Predmet: Kemija

profile

Pozdrav! Magistra primijenjene kemije s višegodišnjim iskustvom davanja instrukcija nudi instrukcije iz kemije za osnovnu i srednju školu te pripreme za maturu iz navedenog predmeta. Također, moguće su instrukcije za bilo koji predmet osnovne škole i pomoć u pisanju zadaća. Instrukcije su pojedinačne, mogu se održati na mojoj ili Vašoj adresi. Oglas vrijedi za područje grada Bjelovara.

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Matematika, elektrotehnika, fizika

profile

INSTRUKCIJE IZ MATEMATIKE, ELEKTROTEHNIKE, FIZIKE TE SRODNIH PREDMETA. Magistrica elektrotehnike sa dugogodišnjim iskustvom u držanju instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultet. Također nudim i pripreme za maturu i pomoć pri pisanju zadaća.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

 

Grad: Kaštela
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistra sam edukacije hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog jezika na svim razinama obrazovanja - pripreme za maturu iz hrvatskog jezika - učenje hrvatskog jezika za strance - lektoriranje - pomoć u učenju iz svih predmeta za učenike osnovne škole. Instrukcije se mogu održavati individualno ili u grupi, uživo ili online. Također držim poduke iz klavira.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

 

Grad: Split
Predmet: Engleski jezik, talijanski jezik, hrvatski jezik

profile

Pozdrav svima! Magistra sam engleskog i talijanskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika za osnovne i srednje škole - instrukcije za studente (Filozofski fakultet – Anglistika i Talijanistika) - pripreme za državnu maturu iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika (osnovna i viša razina) - pripreme za međunarodne ispite iz engleskog jezika (IELTS i TOEFL), ukoliko želite studirati u inozemstvu Postoji mogućnost održavanja instrukcija online. Cijena 60 kn/45 min ili 80 kn/60 min.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Engleski jezik

profile

Diplomirana sam profesorica engleskog jezika i povijesti s višegodišnjim iskustvom predavanja (svim dobnim razinama te na svim razinama znanja jezika). Držim online instrukcije iz engleskog jezika i pripreme za državnu maturu. Nudim pomoć pri učenju, pisanju zadaća, eseja, sastavaka i sl. Također prevodim s engleskog i na engleski i lektoriram tekstove. Mogućnost online poduke putem Zoom-a, Skype-a ili neke druge platforme prema željama. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija, fizika

profile

Pozdrav! Studentica sam 5. godine Primijenjene organske kemije i dugi niz godina dajem instrukcije iz fizike za osnovne škole. Osim klasičnih instrukcija, pripremam učenike za državnu maturu, prijemne ispite i upise u srednje škole. Instrukcije su uvijek pojedinačne (jedan na jedan), na mojoj adresi u Zagrebu (Voltino naselje), a zbog trenutne situacije s COVID-19 moguće su i online poduke.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Kaštel Sućurac
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistrica sam edukacije hrvatskoga jezika i književnosti i pedagogije. Nudim instrukcije iz hrvatskoga jezika za osnovnu, srednju školu i fakultet, pripreme za državnu maturu, lektoriranje seminarskih, završnih i diplomskih radova. Također nudim pomoć u učenju ostalih predmeta za osnovnu školu. Dolazim na kućnu adresu (Trogir, Kaštela, Solin, Split i okolica).

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studentica sam 5.godine godine Matematike u Zagrebu. Nudim instrukcije iz matematike za osnovnu, srednju školu i fakultete. Također pripremam za državnu maturu i nudim pomoć pri rješavanju zadataka preko WhatsAppa, maila itd. Održavanje instrukcija uživo na kućnoj adresi. Obratite mi se s povjerenjem, veselim se radu s Vama!

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

Magistica sam kemije (PMF) s višegodišnjim iskustvom u poduci i pripremi za maturu (što i kako učiti) te prijemni ispit na Medicinskom fakultetu s uspješnim ishodima. Pokažem olakšati i pojednostaviti gradivo osnovne,svih srednjih škola te svih fakulteta s kemijom. Ulažem velik trud kako bi i kemija postala jednostavan i omiljen predmet. 😊

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Matematika

profile

Magistar edukacije matematike i informatike daje instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu (pomoć pri učenju, hitan ispravak negativnih ocjena, priprema za testove, priprema za državnu maturu, ...) Višegodišnje iskustvo u poučavanju uz odlične rezultate. ONLINE INSTRUKCIJE (cijela RH) uz podršku suvremenih aplikacija i dijeljenje vitualne ploče unutar video poziva. Cijena: 45 min --> 60 kn.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Čakovec
Predmet: Matematika

profile

Profesorica sam matematike te nudim instrukcije (osnovna škola, srednja škola, fakultet, priprema za državnu maturu). Uz višegodišnje iskustvo naučila sam razne metode slikovitog približavanja gradiva učeniku. Radim s učenicima s posebnim potrebama, a također pripremam kao i s pripremom za natjecanje s darovitim učenicima. Postoji mogućnost online instrukcija (ZOOM instrukcije) i kontaktnih instukcija.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik, engleski jezik, talijanski jezik

profile

Pozdrav ekipa 🤗 Nudim repeticije i vježbe iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika za predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce (+ pripreme za državnu maturu). Studentica sam treće godine hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu te imam položenu C2 razinu engleskog jezika. Imam strpljenja i mnogo volje za rad📚 Mogućnost lektoriranja eseja, seminarskih i završnih radova. Moguć dolazak na adresu (Split). Mogućnost prevođenja. Pojedinosti u inbox! Hvalaa 🤗

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika, biologija, kemija, fizika

profile

Student na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, ali i kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu daje instrukcije iz biologije, fizike, kemije i matematike za osnovne i srednje škole. Instrukcije provodim na što bezbolniji i zabavniji način kako bih učenika oslobodio nepoželjnog straha i omogućio kvalitetan rad. Uz to, nudim i pripreme za državnu maturu uz puno savjeta, materijala za učenje i baziranja na ono “bitno” jer sam i sam, ne tako davno, sve to prošao. Nakon svakih instrukcija osmišljavam zadatke slične onima s nastave te pregledavam iste uz napomene i objašnjenja krivo riješenih zadataka....

Cijena instrukcija: 90 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Instrukcije iz matematike i pripreme za državnu maturu organizira profesorica matematike s višegodišnjim iskustvom (10+ godina) u držanju instrukcija te radom u centru za pripreme za maturu. Već nekoliko godina uspješno pripremam učenike za polaganje mature! Kroz godine držanja instrukcija i rada u školi naučila sam individualno pristupiti svakom djetetu s obzirom na njegovo predznanje i rezultat koji želi ostvariti. Strpljiva sam i temeljita u radu s djecom. Gradivo obrađujemo po dogovoru, moguće kompletno gradivo potrebno za maturu...

Cijena instrukcija: 90 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Studentica sam druge godina studija međunarodnog poslovanja na RIT Croatia u Zagrebu. Posjedujem napredno znanje iz engleskog jezika i koristim ga u svakodnevnoj komunikaciji jer su mi predavanja i literatura na engleskom. Držim instrukcije za osnovnoškolce i srednjoškolce iz engleskog jezika, također se mogu ugovoriti posebne pripreme za maturu iz više predmeta. Nudim i usluge prijevoda različitih tekstova sa hrvatskog na engleski i obrnuto. Veselim se vašim upitima! 😉

Cijena instrukcija: 55 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Magistra edukacije engleskog jezika te magistra pedagogije daje online (Zoom/Skype) instrukcije i poduku iz engleskog jezika za osnovnu i srednju školu (pripremam i za državnu maturu) te fakultet. Kao studentica sam bila odlikašica i dobitnica raznih fakultetskih i sveučilišnih nagrada za izvrsnost u studiju i istraživački rad. Imam višegodišnje iskustvo u radu u školama stranih jezika (pa tako i u vođenju tečajeva jezika online i uživo – trenutno već dvije godine vodim online tečajeve engleskog jezika za djecu i odrasle u jednoj od najstarijih škola stranih jezika u Zagrebu) te u vođenju individualnih instrukcija s polaznicima raznih uzrasta i jezičnih kompetencija. Trenutno online poučavam djecu i odrasle iz raznih dijelova Hrvatske - na upit mogu poslati reference. Kada je riječ o poučavanju, cilj mi je učeniku kroz zanimljive aktivnosti i igre predočiti i pojasniti gradivo - materijale i igre pripremam sama. Nastava se odvija u realnom vremenu uz uključenu kameru (ako to želite), pri čemu je sve što ispisujem po ploči vidljivo na ekranu. Cijena sata je 90 kn/45 min ili 110 kn/60 min. Veselim se našem online druženju!

Cijena instrukcija: 90 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Dobar dan, ja sam Lea, profesorica engleskog jezika i želim Vam ponuditi svoje usluge poduke engleskog jezika koje održavam i uživo i online. Ono što me, vjerujem, razlikuje od drugih sličnih oglasa jest – kvaliteta. Što podrazumijevam pod kvalitetom? Imam bogato iskustvo u radu u školama stranih jezika. Imam i talent za rad s ljudima te smisao za psihologiju koji sam dodatno usavršila kroz rad: vrlo sam ugodna kao osoba, vesela i energična te svakom čovjeku pristupam s mnogo empatije i razumijevanja. Nadalje, nudim besplatno testiranje trenutne razine Vašeg znanja jezika prije početka poduke. Također nudim konkretan rad prema udžbenicima odgovarajućeg stupnja: dakle, nema nasumične nastave bez plana i programa. Zatim, garantiram temeljitu pripremu za svaki sat, što uključuje odabir dodatnih materijala koji prate lekcije iz udžbenika, a to su razne gramatičke vježbe, igre, audio ili video zapisi, igranje uloga, kvizevi, kartice, studije slučajeva, projekti, itd. Također, za svaki sat izrađujem plan sata s detaljnim natuknicama o vrsti i redoslijedu aktivnosti koje ćemo raditi. Sve je, dakle, vrlo sistematično i razrađeno. Tijekom sata koristim online ploču tj. word dokument koji dijelim s Vama na ekranu tako da možete vidjeti sve što pišem, uključujući Vaše pogreške, gramatiku koju Vam objašnjavam itd. Osim poduke iz općeg i poslovnog engleskog jezika, moguće su i poduke specijaliziranih terminologija, poput engleskog za medicinu, farmaciju, pravo, marketing, ljudske resurse, računovodstvo, financije, IT, telekomunikacije, IT, ugostiteljstvo, turizam, strojarstvo, građevinu,itd. Obratite mi se već danas s povjerenjem!

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Makarska
Predmet: Likovna kultura

profile

Vizualna umjetnica i profesorica likovne kulture i umjetnosti s desetogodišnjim iskustvom rada u OŠ i srednjoj umjetničkoj školi nudi poduku iz crtanja i slikanja. Pripreme za prijemni ispit za umjetničke srednje škole. Pripreme za prijemne ispite za umjetničke, dizajnerske i srodne fakultete i akademije. Nudim i pripremu za polaganje državne mature iz predmeta likovne umjetnosti.

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Student četvrte godine nastavničkog smjera matematike (PMF) s iskustvom u podučavanju daje instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultete. Održavanje instrukcija moguće uživo ili putem online platforme Zoom. Također nudim mogućnost rješavanja tj. pripremanja za državnu maturu i pomoć oko zadataka putem WhatsAppa, maila i slično. Jako puno radim na popunjavanju rupa u znanju i logičnom razmišljanju pri rješavanju zadataka, kako bi se što lakše savladalo gradivo, te da bi znanje bilo što dugotrajnije. :) Cijena: za osnovne škole: 60kn/45min za srednje škole: 70kn/45min fakulteti-po dogovoru

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb, Sesvete
Predmet: Matematika

profile

Nudim instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu, te iz fizike i kemije za osnovnu školu. Instrukcije se sastoje od kontinuiranog rada, objašnjavanja nejasnog gradiva kroz zadatke uz teoriju, rješavanje zadaće uz objašnjenje. Također pripremam za državnu maturu iz matematike, viša i niža razina. Obratite mi se s povjerenjem, posjedujem dugogodišnje iskustvo s učenicima i instruktivnim radom.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studentica četvrte godine nastavničkog smjera matematike (PMF) s iskustvom u podučavanju daje instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultete. Održavanje instrukcija moguće je uživo ili putem online platforme Zoom. Također nudim mogućnost rješavanja državne mature i pomoć oko zadataka putem WhatsAppa, maila i slično. :)

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija

profile

[PRIPREME ZA MATURU IZ KEMIJE] Zadnjih nekoliko godina držim instrukcije iz kemije, a ove godine sam odlučila napraviti i pripreme za maturu iz kemije. Ja sam odlična studentica zadnje godine farmacije, a kada sam bila maturant moja matura iz kemije bila u 0.18% najbolje riješenih matura iz kemije (99.82 centil). Pripreme sadrže 30h video materijala u kojima prvo objašnjavam gradivo neke cjeline, a onda u sljedećem videiću rješavam zadatke s matura koji su povezani s objašnjenim gradivom...

Cijena instrukcija: 11 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Matematika

profile

Studiram matematiku na PMF-u i držim instrukcije za osnovnu školu, srednju školu i fakultete te držim pripreme za državnu maturu. Od mene možete očekivati ugodnu i opuštenu atmosferu i strpljenje, a cilj mi je na što jednostavniji način objasniti pojedino gradivo. Također rješavam zadatke preko Whatsappa (uvijek dostupan). Dolazak po dogovoru. Držim i online instrukcije (Zoom, WhatsApp, Skype,..) uz pomoć tableta i olovke.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Slavonski Brod
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Profesorica hrvatskoga jezika i književnosti te magistra govorništva. Dajem instrukcije za sve uzraste (osnovna škola, srednja škola, fakultet). Nudim pomoć pri učenju, izradi seminarskih radova i eseja, instrukcije iz hrvatskog jezika i književnosti te pripreme za državnu maturu i ispite. Također, lektoriram i korigiram sve vrste radova.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Križevci, Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Studentica sam pete godine Učiteljskog fakulteta s engleskim jezikom. Imam iskustva u držanju instrukcija iz engleskog jezika učenicima osnovne škole te u vođenju satova iz engleskog jezika u osnovnoj školi. Instrukcije mogu voditi online, kod sebe doma ili ja mogu doći kod Vas. Osim instrukcija iz engleskog jezika nudim pomoć pri učenju učenicima nižih razreda i pripreme za državnu maturu iz engleskog jezika.

Cijena instrukcija: 40 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik, njemački jezik

profile

Dajem kvalitetne i temeljite instrukcije njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu te fakultet, ali i za odrasle koji samostalno žele učiti jezik (poslovni ili razgovorni). Za oba strana jezika razina znanja je C1, s time da za njemački jezik imam certificiranu DSD diplomu. Kako mi se sve više ljudi javlja s upitima za pomoć oko školskih obveza jer učitelji djecu često prepuste da se snalaze kod kuće s online materijalima, odlučio sam također ponuditi i pomoć u radu s djecom, bilo sa zadaćom ili svladavanjem tehnika učenja kako bi sama mogla donositi zaključke 🤓💡 Osim toga držim i privatne satove učenja jezika, nevezano za školski program, pomažem u prijevodu i izradi radova i PPT prezentacija te držim pripreme za maturu iz gore navedenih jezika. Uživo ili online, a po dogovoru dolazim i na Vašu adresu. Privatni satovi sastoje se od učenja gramatike i vokabulara, čitanja/slušanja uz razumijevanje uz domaće zadaće i primjerenu literaturu (udžbenici, radni listovi…). • MOGUĆNOST DOGOVORA NEŠTO NIŽE CIJENE AKO RADIMO VIŠE PUTA TJEDNO 😁 • POTICANJE NA SAMOSTALNI RAD 🤔 • REDOVNE ZADAĆE 📚 • ONLINE RAD PREKO RAZNIH PLATFORMI 🖥️ Javite mi se s povjerenjem!

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Pula
Predmet: Njemački jezik

profile

Profesorica njemačkog jezika, prevoditeljica i sudski tumač s dugogodišnjim iskustvom drži instrukcije, poduke, pripreme za državnu maturu (niža i viša razina), konverzacijske tečajeve -za osnovnu i srednju školu, fakultet, odrasle; mogućnost i online instrukcija i poduka putem Skype-a!!!

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Psihologija, politika i gospodarstvo

profile

Magistra psihologije s iskustvom u radu nudi: - instrukcije iz psihologije -instrukcije iz politike i gospodarstva -pomoc pri pisanju seminara, eseja, zadaca -priprema za drzavnu maturu obratite se s povjerenjem... cijena 1 skolskog sata je 60 kn a punog sata 80 kn.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Kemija, matematika

profile

Kao višestruka prvakinja Bjelovarsko - bilogorske županije te sudionica državnih natjecanja iz matematike i kemije te priprema za Međunarodnu olimpijadu iz kemije, dajem zbog trenutne situacije, ONLINE instrukcije i pripremu za državnu maturu iz navedenih predmeta. Instrukcijama se bavim 6 godina tako da imam bogato iskustvo sa svim uzrastima. Online instrukcije održavaju se preko aplikacije Zoom, kojom podijelim ekran sa tableta na koji pišem tako da učenik vidi sve na svom ekranu, a preko videa se vidimo i čujemo i komuniciramo kao da smo jedan pokraj drugoga.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Državna matura

profileRepeticije za đake osnovne i srednje škole. Magistra anglistike i hispanistike nudi repeticije za engleski i španjolski jezik. Također nudim pripreme za državnu maturu iz engleskog jezika. Slobodno mi se javite pa ćemo sve dodatno dogovoriti. :) Cijena 50kn za 60minuta.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Državna matura

profile

Apsolventica anglistike i sociologije sa iskustvom kao profesorica u skoli stranih jezika nudi instrukcije iz engleskog za osnovnu i srednju školu te pripreme za maturu, kao i instrukcije iz njemačkog za osnovnu školu (DSD diploma stupanj C1). 60 minuta = 45kn 😊

Cijena instrukcija: 45 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Državna matura

profile

Mladi profesor / magistar germanistike i hispanistike nudi instrukcije iz njemačkog, španjolskog i engleskog jezika koristeći provjerene didaktičke metode za sve uzraste, uključujući i one koji tek počinju učiti jezik (od A1 razine) na području Zagreba i bliže okolice kao i pripreme za državnu maturu te pomoć u svladavanju lingvističkih predmeta na fakultetu. Imam već dugogodišnje iskustvo u davanju instrukcija, s obzirom da ih dajem otkad sam počeo studirati. Jedan školski sat naplaćujem 75 HRK ukoliko smo kod mene, a mogu i doći na Vašu željenu lokaciju za 80 HRK/h. Po potrebi nudim i usluge prevođenja s navedenih jezika na hrvatski i obrnuto. Cijena po dogovoru (ovisno o tekstu).

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi