Crtanje

Grad: Zagreb
Predmet: Crtanje

profile

Instrukcije iz crtanja za upis na ARHITEKTURU, DIZAJN, AKADEMIJU LIKOVNIH UMJETNOSTI, ŠKOLU PRIMIJENJENIH UMJETNOSTI I DIZAJNA. - konstrukcija i kompozicija crteža - brzina i tehnike konstruiranja - percepcija prostora i oznake - važnost crte u crtežu - perspektivna skraćenja - stilizacije i redukcije u crtežu - horizont i točke nedogleda - prostori s više horizonta - zadaci s prethodnih upisa Instrukcije vodi: dr. Art Robert Kuhar, prof. s 20 godina iskustva u davanju kvalitetnih instrukcija. Instrukcije iz crtanja izvode se na osnovi izrade planiranja za svakog polaznika zasebno. Uz ozbiljan pristup polaznika prema instrukcijama voditelj garantira upis.

Cijena instrukcija: 150 HRK / 1 sat

Grad: Makarska
Predmet: Crtanje

profile

Vizualna umjetnica i profesorica likovne kulture i umjetnosti s desetogodišnjim iskustvom rada u OŠ i srednjoj umjetničkoj školi nudi poduku iz crtanja i slikanja. Pripreme za prijemni ispit za umjetničke srednje škole. Pripreme za prijemne ispite za umjetničke, dizajnerske i srodne fakultete i akademije. Nudim i pripremu za polaganje državne mature iz predmeta likovne umjetnosti.

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi