Logika

Grad: Zagreb
Predmet: Logika

profile

Pozdrav! Studentica sam sa završenom prirodoslovno-matematičkom gimnazijom i dajem instrukcije iz matematike i programiranja za osnovnu i 1. i 2. razred srednje škole te dajem instrukcije iz logike za gimnazije. Instrukcije bi se održavale online ili uživo po dogovoru. Veselim se suradnji! :) Maja

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Logika

profile

Magistra filozofije i edukacije filozofije Magistra komparativne književnosti Magistra njemačkog jezika i književnosti Prvostupnica kroatologije CAE diploma (C1 razina; University of Cambridge) Profesorica Logike, Filozofije, Engleskog i Njemačkog. Preko 10 godina iskustva, više od 500 zadovoljnih učenika i studenata. Mogućnost individualnog rada i rada u grupama 🙂 Pisanje eseja iz filozofije 🙂 Online instrukcije: Filozofija. Dugogodišnje iskustvo u držanju instrukcija iz logike i filozofije učenicima sljedećih gimnazija: III. gimnazija (Kušlanova), V. gimnazija (Klaićeva), XV. gimnazija (MIOC), Privatna klasična gimnazija, Gimnazija Tituša Brezovačkog, XII. gimnazija (Dubrava), VII. gimnazija (Križanićeva), I. gimnazija, IV. gimnazija i dr. Također dugogodišnje iskustvo u radu sa studentima sljedećih fakulteta (logika i filozofija): Fakultet Hrvatskih studija, Filozofski fakultet u Zagrebu, Fakultet filozofije i religijskih znanosti, Filozofski fakultet u Rijeci, Filozofski fakultet u Zadru, Filozofski fakultet u Mostaru.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi