Prijevodi

Grad: Rijeka
Predmet: Engleski jezik

profile

Izrada seminara, diplomskih radova, prezentacija, eseja i ostalih radova sukladno uputama fakulteta i škola. Prvostupnica javne uprave, zaposlena u javnobilježničkom uredu nudi usluge pisanja seminarskih, diplomskih i svih ostalih vrsta radova i prezentacija za fakultete i škole. Također prevodim tekstove sa engleskog jezika na hrvatski i obrnuto. Položen ielts ispit kao dokaz znanja jezika. Iskustvo u pisanju 7 godina.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Tags:

Grad: Šibenik
Predmet: Engleski jezik, talijanski jezik

profile

Prevoditeljica i stalni sudski tumač za engleski i talijanski jezik, sa završenim diplomskim studijem navedenih jezika. Brzo, savjesno i stručno prevodim sve vrste tekstova na zahtjev klijenta. Obratite mi se s povjerenjem za neovjerene prijevode, prijevode s ovjerom sudskog tumača, usmene prijevode i usluge lektoriranja. Nudim pomoć i u sastavljanju životopisa i motivacijskog pisma na engleskom jeziku. Mogućnost rada na daljinu, u dogovoru s klijentom.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi