Strani jezici - cjeloživotno obrazovanje

Grad: Zagreb
Predmet: Francuski jezik, talijanski jezik

profile

Magistra francuskog i talijanskog jezika i književnosti nudi instrukcije i poduku francuskog i talijanskog jezika odraslima i djeci svih uzrasta. Poduka se odvija na području Zagreba ili online.

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat (13,27 EUR)

Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK

Grad: Benkovac
Predmet: Kineski jezik

profile

Profesorica sinologije i kineske književnosti s dugogodišnjim iskustvom rada u nastavi i podučavanju, pruža online individualne i grupne poduke za sve uzraste i razine predznanja. Poduke se u potpunosti odvijaju online, putem aplikacije Zoom koja je vrlo jednostavna za korištenje. Jedan sat poduka traje 60 minuta i u potpunosti je usmjeren na vaše potrebe učenja kineskog jezika, a to znači da je prilagođen vašoj razini znanja i ciljevima koje želite postići. Ukoliko ste zainteresirani za učenje kineskog jezika, slobodno me kontaktirajte i ukratko navedite svoje ciljeve učenja kako bismo ih zajedno mogli i ostvariti.

 

Cijena instrukcija: 150 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik, španjolski jezik

profile

Profesorica sam engleskog i španjolskog jezika i držim instrukcije iz oba jezika za sve uzraste i razine znanja (A1-C2). Trenutno predajem engleski jezik u jednoj osnovnoj školi, a već dugo držim instrukcije. Također prevodim s oba jezika na hrvatski i obrnuto (cijena ovisi o veličini i tipu teksta). Instrukcije držim online (Zoom ili MS Teams) i uživo (poželjno Zagreb-zapad), po dogovoru. Cijena je po školskom satu, no moguće je i 1 puni sat ili školski blok sat. Moguće je i odraditi probni sat online. Slobodno se javite za više informacija.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Profesorica sam engleskog jezika s preko 15 godina iskustva rada u školama stranih jezika te učilištima, gdje sam predavala poslovni i opći smjer engleskog jezika. Imam iskustva i uspjeha u davanju poduka. Dajem poduke općeg i poslovnog engleskog jezika odraslima. Držim i poduke konverzacijskog općeg i poslovnog engleskog jezika. Poduke održavam preko Skype-a ili Zoom-a. Cijena punog sata (60 minuta) je 120 kn.

Cijena instrukcija: 120 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik, njemački jezik

profile

Kvalitetna i povoljna poduka engleskog i njemačkog za djecu i odrasle. Poduka za osnovu, srednju školu i fakultete. Primjena suvremenih, efikasnih metoda podučavanja stranog jezika. Gramatika i konverzacija, ISPRAVAK OCJENA, POPRAVCI, PRIPREMA ZA MATURE i ispite. Engleski i njemački ZA RAD U INOZEMSTVU. Dugogodišnje iskustvo, garancija kvalitete. Posebne pogodnosti za dva ili više polaznika (cijena već od 40kn /šk/h). Specijalno krojeni programi za odrasle prema željama polaznika – cijena po dogovoru. Dodatni materijali i vježbe uključeni u cijenu. Lokacija održavanja satova ON LINE – SKYPE, ZOOM, TEAMS MEETING i dr platforme. Kontaktirajte s povjerenjem.

Cijena instrukcija: 40 HRK / 1 sat

Grad: Kaštela
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistra sam edukacije hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog jezika na svim razinama obrazovanja - pripreme za maturu iz hrvatskog jezika - učenje hrvatskog jezika za strance - lektoriranje - pomoć u učenju iz svih predmeta za učenike osnovne škole. Instrukcije se mogu održavati individualno ili u grupi, uživo ili online. Također držim poduke iz klavira.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Talijanski jezik

profile

Poduka talijanskog i španjolskog jezika (traileri, video-isječci, strip, tv program, kratkometražni filmovi, crtići), težište na oslobađanju blokade kod usmenog izražavanja i mehaničkom slaganju rečenica (vježbanje i automatizacija upotrebe poveznih rječica - dakle, stoga, pa da, možda ipak, ma da, onda...). Govorni svakodnevni jezik. Lekcije su tematske (dnevne navike astronauta, poruke reklama, životinje u crtićima, biti single, život alfa-muškarca...). Satovi se ugovaraju u paketima ili na mjesečni paušal.

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Njemački jezik, engleski jezik

profile

Cosy- obrt za poduku nudi online poduke (instrukcije, repeticije) iz engleskog i njemačkog jezika za sve dobne skupine. Ako Vi ili Vaše dijete imate problema u usvajanju gradiva ili želite nadograditi postojeća znanja i jezične vještine, obratite nam se s povjerenjem.

Za svaki održani sat izdajemo račun. Plaćanje je bezgotovinsko, a duljina trajanja sata ovisi o Vašim preferencijama- pri čemu se i cijena proporcionalno mijenja. 30 minuta-50 kuna 45 minuta-75 kuna 60 minuta-100 kuna Blok sat (90 minuta)-150 kuna

 

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik, francuski jezik, kineski jezik

profile

Profesorica lingvistike, kineskog jezika i književnosti, prevoditeljica s dugogodišnjim iskustvom u nastavi pruža instrukcije: - hrvatski jezik - engleski jezik - francuski jezik - kineski jezik Poduke su namijenjene za sve uzraste i razine znanja.

 

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Engleski jezik

profile

Diplomirana sam profesorica engleskog jezika i povijesti s višegodišnjim iskustvom predavanja (svim dobnim razinama te na svim razinama znanja jezika). Držim online instrukcije iz engleskog jezika i pripreme za državnu maturu. Nudim pomoć pri učenju, pisanju zadaća, eseja, sastavaka i sl. Također prevodim s engleskog i na engleski i lektoriram tekstove. Mogućnost online poduke putem Zoom-a, Skype-a ili neke druge platforme prema željama. Za sve dodatne informacije me slobodno kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Profesorica sam engleskog jezika s višegodišnjim iskustvom u nastavi s učenicima svih uzrasta. Znanje sam usavršavala i u SAD-u, te dugogodišnjim profesorskim radom u školi stranih jezika gdje sam bila angažirana i kao mentorica mlađim generacijama profesora engleskog.Trenutačno radim u osnovnoj školi. Dajem opće i konverzacijske tečajeve za mlade i odrasle te instrukcije osnovnoškolcima i srednjoškolcima. Cijena punog sata (60min) je 110kn, a školskog sata (45 minuta) je 90kn. Poduku držim kod sebe, preko Skype-a, ili Zoom-a.

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Dobar dan, ja sam Lea, profesorica engleskog jezika i želim Vam ponuditi svoje usluge poduke engleskog jezika koje održavam i uživo i online. Ono što me, vjerujem, razlikuje od drugih sličnih oglasa jest – kvaliteta. Što podrazumijevam pod kvalitetom? Imam bogato iskustvo u radu u školama stranih jezika. Imam i talent za rad s ljudima te smisao za psihologiju koji sam dodatno usavršila kroz rad: vrlo sam ugodna kao osoba, vesela i energična te svakom čovjeku pristupam s mnogo empatije i razumijevanja. Nadalje, nudim besplatno testiranje trenutne razine Vašeg znanja jezika prije početka poduke. Također nudim konkretan rad prema udžbenicima odgovarajućeg stupnja: dakle, nema nasumične nastave bez plana i programa. Zatim, garantiram temeljitu pripremu za svaki sat, što uključuje odabir dodatnih materijala koji prate lekcije iz udžbenika, a to su razne gramatičke vježbe, igre, audio ili video zapisi, igranje uloga, kvizevi, kartice, studije slučajeva, projekti, itd. Također, za svaki sat izrađujem plan sata s detaljnim natuknicama o vrsti i redoslijedu aktivnosti koje ćemo raditi. Sve je, dakle, vrlo sistematično i razrađeno. Tijekom sata koristim online ploču tj. word dokument koji dijelim s Vama na ekranu tako da možete vidjeti sve što pišem, uključujući Vaše pogreške, gramatiku koju Vam objašnjavam itd. Osim poduke iz općeg i poslovnog engleskog jezika, moguće su i poduke specijaliziranih terminologija, poput engleskog za medicinu, farmaciju, pravo, marketing, ljudske resurse, računovodstvo, financije, IT, telekomunikacije, IT, ugostiteljstvo, turizam, strojarstvo, građevinu,itd. Obratite mi se već danas s povjerenjem!

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Talijanski jezik, francuski jezik

profile

Dipl. prof talijanskog i francuskog (nastavnički smjer) s višegodišnjim iskustvom u predavanju (grupna i individualna nastava) daje instrukcije za osnovne i srednje škole/konverzacijske tečajeve, pripreme za maturu ili polaganje međunarodnih certifikata. Materijali uključeni u cijenu. Iskustvo rada u osnovnim i srednjim školama kao i u školama stranih jezika i privatnoj poduci. Lokacija: online nastava Cijena: 100kn/60 min

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Njemački jezik

profile

Studentica diplomskog studija Njemačkog jezika i književnosti te filozofije nudi instrukcije za osnovnu i srednju školu iz Njemačkog jezika. Moguće online i uživo, kod mene osobno ili dolazim na adresu. Također mogućnost obrazovanja ljudi čiji je cilj putovanje ili život u Njemačkoj. Uz to i pomaganje pri učenju kao i pri pripremi za natjecanja.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik

profile

Lijep pozdrav! 💫 Studentica treće godine filozofije s položenim Cambridge diplomama iz engleskog jezika nudi instrukcije iz navedenih online putem Skype-a, Whatsappa i sličnih platformi. Instrukcije iz filozofije pokrivaju sve uzraste te uključuju: upite i savjetovanja oko tema i radova, pomoć pri učenju i razmatranju istih, pomoć pri pisanju radova te pronalazak literature i sličnog za sve navedeno. 🤔📖 Instrukcije iz književnosti pokrivaju sve uzraste te uključuju: pomoć pri razumijevanju različitih tekstova i razlikovanju književnih stilova i autora, pomoć pri analizi istih te pisanje po potrebi. 📝✒ Instrukcije iz engleskog jezika pokrivaju sve uzraste te uključuju: vježbu komunikacije na engleskom jeziku, upite i savjetovanja te pomoć pri gramatici i pravopisu, kao i pisanju različitih radova te prijevode. Pokrivaju stupnjeve od A1-C2. 💭💬 60kn/🕛 Lijepo molim poslati poruku ukoliko ste zainteresirani za daljnji dogovor oko Vaših poteškoća s gradivom/radom. Hvala svima! 😊

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Sesvete
Predmet: Taljanski jezik, francuski jezik, španjolski jezik

profile

Tečajevi talijanskog, francuskog ili španjolskog jezika po cijeni od 600 kn.

Završila sam Filozofski fakultet u Zagrebu (francuski i talijanski jezik i književnost). Za sva 3 navedena jezika imam položena međunarodna priznanja (DELE, DELF I CILS).

Cijena tečaja: 600 HRK

Grad: Zagreb
Predmet: Njemački jezik, engleski jezik

profile

Profesorica njemačkog i engleskog jezika, s višegodišnjim boravkom u inozemstvu, 23+ godine radnog iskustva kao prevoditeljica i sudski tumač drži poduku iz stručnog njemačkog i engleskog jezika za pravnike, ekonomiste, poslovne ljude, tehničke struke isključivo u svom prostoru u Novom Zagrebu. Cijena i termini po dogovoru.

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik, njemački jezik

profile

Dajem kvalitetne i temeljite instrukcije njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu te fakultet, ali i za odrasle koji samostalno žele učiti jezik (poslovni ili razgovorni). Za oba strana jezika razina znanja je C1, s time da za njemački jezik imam certificiranu DSD diplomu. Kako mi se sve više ljudi javlja s upitima za pomoć oko školskih obveza jer učitelji djecu često prepuste da se snalaze kod kuće s online materijalima, odlučio sam također ponuditi i pomoć u radu s djecom, bilo sa zadaćom ili svladavanjem tehnika učenja kako bi sama mogla donositi zaključke 🤓💡 Osim toga držim i privatne satove učenja jezika, nevezano za školski program, pomažem u prijevodu i izradi radova i PPT prezentacija te držim pripreme za maturu iz gore navedenih jezika. Uživo ili online, a po dogovoru dolazim i na Vašu adresu. Privatni satovi sastoje se od učenja gramatike i vokabulara, čitanja/slušanja uz razumijevanje uz domaće zadaće i primjerenu literaturu (udžbenici, radni listovi…). • MOGUĆNOST DOGOVORA NEŠTO NIŽE CIJENE AKO RADIMO VIŠE PUTA TJEDNO 😁 • POTICANJE NA SAMOSTALNI RAD 🤔 • REDOVNE ZADAĆE 📚 • ONLINE RAD PREKO RAZNIH PLATFORMI 🖥️ Javite mi se s povjerenjem!

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi