Seminarski i drugi radovi

Grad: Rijeka
Predmet: Seminarski i drugi radovi

profile

Izrada seminara, diplomskih radova, prezentacija, eseja i ostalih radova sukladno uputama fakulteta i škola. Prvostupnica javne uprave, zaposlena u javnobilježničkom uredu nudi usluge pisanja seminarskih, diplomskih i svih ostalih vrsta radova i prezentacija za fakultete i škole. Također prevodim tekstove sa engleskog jezika na hrvatski i obrnuto. Položen ielts ispit kao dokaz znanja jezika. Iskustvo u pisanju 7 godina.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Karlovac
Predmet: Seminarski i drugi radovi

profile

Magistra agronomije s iskustvom u davanju instrukcija i pomoći pri učenju sistematiziranim putem prilagođenom svakom polazniku. Instrukcije su vezane uz sve predmete osnovne škole, za srednju školu: biologija, povijest, geografija, pomoć pri izradi seminara...

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Hrvace
Predmet: Seminarski i drugi radovi

profile

Magistra edukacije hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti daje repeticije za osnovnu i srednju školu. Također, nudim repeticije iz hrvatskog jezika za fakultete, posebice za kolegije Filozofskog fakulteta. Radim i lekturu, korekturu, pišem seminarske i druge radove te nudim pomoć pri učenju. Repeticije održavam na adresi ili online, prema dogovoru. Cijena 70kn/45min.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik, engleski jezik, talijanski jezik

profile

Pozdrav ekipa 🤗 Nudim repeticije i vježbe iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika za predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce (+ pripreme za državnu maturu). Studentica sam treće godine hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu te imam položenu C2 razinu engleskog jezika. Imam strpljenja i mnogo volje za rad📚 Mogućnost lektoriranja eseja, seminarskih i završnih radova. Moguć dolazak na adresu (Split). Mogućnost prevođenja. Pojedinosti u inbox! Hvalaa 🤗

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Bregana
Predmet: Kemija

profile

Dajem instrukcije iz opće kemije za osnovne škole, te anorganske, organske, analitičke, fizikalne kemije i biokemije za srednje škole. Pomažem u pisanju referata i završnih radova. Cijena -osnovna škola- 50 kn/h - srednja škola- 60 kn/h Završni radovi i referati 80kn po komadu.(ovisno o broju stranica). Javite se s povjerenjem. Područje Samobora, Zagreba i Bregane te okolice. Novost: moguće i online :)

Cijena instrukcija: 80 HRK / kom

Grad: Zagreb
Predmet: Engleski jezik, njemački jezik

profile

Dajem kvalitetne i temeljite instrukcije njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu te fakultet, ali i za odrasle koji samostalno žele učiti jezik (poslovni ili razgovorni). Za oba strana jezika razina znanja je C1, s time da za njemački jezik imam certificiranu DSD diplomu. Kako mi se sve više ljudi javlja s upitima za pomoć oko školskih obveza jer učitelji djecu često prepuste da se snalaze kod kuće s online materijalima, odlučio sam također ponuditi i pomoć u radu s djecom, bilo sa zadaćom ili svladavanjem tehnika učenja kako bi sama mogla donositi zaključke 🤓💡 Osim toga držim i privatne satove učenja jezika, nevezano za školski program, pomažem u prijevodu i izradi radova i PPT prezentacija te držim pripreme za maturu iz gore navedenih jezika. Uživo ili online, a po dogovoru dolazim i na Vašu adresu. Privatni satovi sastoje se od učenja gramatike i vokabulara, čitanja/slušanja uz razumijevanje uz domaće zadaće i primjerenu literaturu (udžbenici, radni listovi…). • MOGUĆNOST DOGOVORA NEŠTO NIŽE CIJENE AKO RADIMO VIŠE PUTA TJEDNO 😁 • POTICANJE NA SAMOSTALNI RAD 🤔 • REDOVNE ZADAĆE 📚 • ONLINE RAD PREKO RAZNIH PLATFORMI 🖥️ Javite mi se s povjerenjem!

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi