Instrumenti - poduka

Grad: Zagreb
Predmet: Instrumenti - poduka

profile

Držim instrukcije iz solfeggia za osnovnoškolce i srednjoškolce te pripreme za Muzičku akademiju (smjer instrumentalista i pedagoški smjer). Završila sam Glazbenu školu Pavla Markovca u Zagrebu, srednjoškolski teoretski smjer. Mjesto održavanja instrukcija je po dogovoru. Cijena instrukcija - 50 kn/45 min, 70 kn/60 min.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat (6,64 EUR)

Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK

Grad: Pula
Predmet: Instrumenti - poduka

profile

Pozdrav svima, glazbenik sam, skladatelj i student Muzičke akademije u Puli. Nudim instrukcije iz solfeggia za osnovnu i srednju glazbenu školu te akademiju, harmonije i poduke iz gitare (klasične i akustične) za naprednije učenike. Satovi su kod instruktora (u Rijeci ili Puli) ili online. Cijena teorijskih predmeta 80kn, poduke iz instrumenta 100kn po satu. Veselim se suradnji!

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat

Grad: Kaštela
Predmet: Instrumenti - poduka

profile

Magistra sam edukacije hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog jezika na svim razinama obrazovanja - pripreme za maturu iz hrvatskog jezika - učenje hrvatskog jezika za strance - lektoriranje - pomoć u učenju iz svih predmeta za učenike osnovne škole. Instrukcije se mogu održavati individualno ili u grupi, uživo ili online. Također držim poduke iz klavira.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Instrumenti - poduka

profile

Imam 22 godine i nudim instrukcije iz gitare te solfeggia i glazbenog za osnovnu školu, srednju školu i fakultet. Što se tiče gitare, dajem instrukcije za akustičnu, klasičnu i električnu gitaru, i za početnike i za one malo naprednije. Također dajem instrukcije i za klasičnu glazbu, tj. učenicima gitare osnovne glazbene škole. Prvi (uvodni) sat je besplatan, tako da imate priliku vidjeti kako bi se nastava odvijala. Instrukcije su isključivo kod instruktora ili online.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Instrumenti - poduka

profile

Pozdrav! Završila sam klavir u srednjoj glazbenoj školi te sam trenutno studentica druge godine na muzičkoj akademiji, smjer muzikologija. Imam iskustva u poučavanju djece predškolskog uzrasta kao i djece starije dobi. Također, dobrodošli su i odrasli koji bi željeli naučiti svirati klavir. Osim satova klavira, mogući su i satovi teorije glazbe te solfeggia. Učeniku mogu ponuditi poduku uz dobru zabavu, a od učenika tražim spremnost na rad i dobru volju za učenjem. U slučaju više od jednog sata tjedno, cijena po dogovoru. Veselim se suradnji 😄 Lorena

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Instrumenti - poduka

profile

Dajem instrukcije na području Zagreba i okolice iz klavira i solfeggia za osnovnu školu te harmonije i solfeggia za srednju školu. Po struci sam glazbeni teoretičar (bacc.). Imam iskustva s učenicima svih uzrasta iz rada u glazbenoj školi. Predznanje i godine nisu bitne. Instrukcije su iz klasične, jazz i zabavne glazbe ovisno o sferi vaših interesa.

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi