Hrvatski jezik

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Pozdrav svima! 😊👩🏻‍🏫 Profesorica sam hrvatskog jezika i književnosti te filozofske skupine predmeta. (filozofija, etika, logika, govorništvo i kultura komuniciranja). Prije sedam godina završila sam navedeni dvopredmetni smjer na Filozofskom fakultetu i od tada kontinuirano stječem bogato iskustvo u radu u srednjoj i u osnovnoj školi. Individualni rad s djecom i mladima putem instrukcija (dolasci kod mene u stan ili online putem kao npr. Teams, WhatsApp i sl.) započela sam prije 10 godina, na trećoj godini fakulteta. Moj posao je moj poziv i volim podučavati. Ljubav prema onome što radim vidi se i u konkretnim, uspješnim rezultatima koje učenici postižu suradujući sa mnom. 💪📚 Cijena jednog sata je 90 kn, a cijena dva školska sata (češće se klijenti naruče na jednoiposatni termin) iznosi 170 kn. Prilikom naručivanja potrebno je istaknuti želite li fiksne tjedne (ili svako dva tjedna , jednom mjesečno itd.) termine ili se naručujete jednokratno, po potrebi. Radim i vikendima. P. S. Bavim se i lektoriranjem seminara, završnih i diplomskih radova. 💌 Srdačno, profesorica Kristina

Cijena instrukcija: 90 HRK / 1 sat (11,95 EUR)

Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK

Grad: Solin
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Nudim instrukcije iz Hrvatskoga jezika i iz Talijanskoga jezika za osnovnu i srednju školu, pomoć kod pisanja zadaća te pomoć kod pripreme za državnu maturu. Učiteljica sam predmetne nastave (hrvatski i talijanski jezik) u osnovnoj školi. Moguć je dolazak na kućnu adresu.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Hreljin
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Dajem instrukcije iz engleskog i hrvatskog jezika. Studentica sam 1. godine diplomskog studija prevoditeljstva - engleski i hrvatski jezik. Sudjelovala sam na županijskom natjecanju iz engleskog jezika, međunarodnom natjecanju iz engleskog jezika te natjecanju iz hrvatskog jezika. Dajem instrukcije i za osnovne i srednje škole, pripreme za državnu maturu, pomoć pri pisanju eseja, pomoć pri pisanju domaćih zadaća, učenju... 45 minuta - 50 kuna.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Pozdrav, :) kao magistra logopedije nudim pomoć u učenju za učenike osnovnih škola. Možemo zajedno pisati zadaće, vježbati za testove, usmena ispitivanja, pisati lektire ili učiti zajedno. U obzir dolaze svi osnovnoškolski predmeti.Radimo 60 min ili 120 min (blok sat). Također možete mi se javiti ukoliko Vaše dijete ima specifične teškoće učenja. Radujem se budućoj suradnji! :) Lokacija: Zagreb (zapadni dio i centar).

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Profesor sam hrvatskoga jezika i književnosti te latinskoga jezika i rimske književnosti te dajem instrukcije iz spomenutih predmeta. Ako ne znate padeže, vrste riječi, službu riječi u rečenici, glagolska vremena te sve vrste i podvrste složenih rečenica... slobodno me kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistra hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije nudi usluge instrukcija osnovnoškolcima i srednjoškolcima, pomoć u pisanju lektira, pripreme za državnu maturu kao i pomoć u učenju ostalih predmeta na području Splita i šire okolice.

Cijena instrukcija: 40 HRK / 1 sat

 

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistar ekonomije drži instrukcije iz ekonomskih kolegija za fakultete i srednje škole. Nudim i usluge pomoći pri izradi zadaća i projekata za fakultete i srednje škole. Split i okolica (Trogir, Kaštela, Solin...) - uživo. Cijela Hrvatska - online putem aplikacija Zoom,Google Meet i Microsoft Teams. Također, držim instrukcije iz hrvatskog jezika, matematike i fizike za osnovne škole. Nudim i usluge pomoći pri učenju i instrukcije za učenike nižih razreda osnovnih škola, kao i pomoć pri izradi zadaća. Moguć je rad pojedinačno i u grupama.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

 

Grad: Kaštela
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistra sam edukacije hrvatskog jezika i književnosti te magistra pedagogije. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog jezika na svim razinama obrazovanja - pripreme za maturu iz hrvatskog jezika - učenje hrvatskog jezika za strance - lektoriranje - pomoć u učenju iz svih predmeta za učenike osnovne škole. Instrukcije se mogu održavati individualno ili u grupi, uživo ili online. Također držim poduke iz klavira.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistra sam edukacije kroatologije i studentica poslijediplomskog doktorskog studija lingvistike. Zaljubljenica sam u jezik, kvizove, umjetnost i kazalište. U obrtu za poduke "Logos učiteljica" dvije sam godine vodila radionice za djecu i pomagala djeci u učenju. Dvije godine volontirala sam na portalu Studentski.hr kao lektorica. Godinu sam dana podučavala troje djece iz Omana hrvatski jezik i pripremala ih za dolazak u Hrvatsku. Imam višegodišnje iskustvo rada s djecom i svakom djetetu pristupam individualno te im kreativnim načinima učenja i raznim kreativnim materijalima nastojim maksimalno olakšati proces učenja te približiti gradivo. Također imam višegodišnje iskustvo u lekturi i korekturi tekstova. U mom se lektorskom opusu osim završnih, diplomskih i doktorskih radova nalazi i nekoliko knjiga. Dajem poduke iz hrvatskog jezika za osnovne i srednje škole. Cijena jednog školskog sata iznosi 60 kuna za osnovne škole, 70 kuna za srednje škole. Poduke dajem online (Zoom, Skype). Također mi se možete obratiti za lekturu i korekturu tekstova.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

 

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Pozdrav svima! Magistra sam engleskog i talijanskog jezika i književnosti s dugogodišnjim iskustvom u podučavanju. Nudim: - instrukcije iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika za osnovne i srednje škole - instrukcije za studente (Filozofski fakultet – Anglistika i Talijanistika) - pripreme za državnu maturu iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika (osnovna i viša razina) - pripreme za međunarodne ispite iz engleskog jezika (IELTS i TOEFL), ukoliko želite studirati u inozemstvu Postoji mogućnost održavanja instrukcija online. Cijena 60 kn/45 min ili 80 kn/60 min.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Dragi učenici i roditelji, Imate li poteškoća u svladavanju hrvatske gramatike? Naučite osnove s lakoćom u pozitivnom društvu s pedagoginjom i prof. hrvatskog jezika. Isto tako nudim pomoć u učenju svih ostalih predmeta (osobito teorijskih poput prirode ili povijesti) uz korištenje tehnika učenja. Radujem se vašim pozivima!

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Studentica sam PMF-a u Zagrebu (smjer matematika), pa u skladu s tim nudim instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu. Također, u obzir dolaze i instrukcije iz hrvatskog jezika (gramatika), ali i ostalih predmeta po potrebi. Nudim i pomoć pri učenju i pisanju domaćih zadaća, vježbanje za ispite i sl. Preferiram susrete uživo, ali sve se možemo dogovoriti, kao i oko cijene te načina plaćanja. 😊 Cijena: 60 kn/h (naravno, uvijek se može produžiti koju minutu) Lokacija: Zagreb, Mikulići (Črnomerec).

 

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Profesorica lingvistike, kineskog jezika i književnosti, prevoditeljica s dugogodišnjim iskustvom u nastavi pruža instrukcije: - hrvatski jezik - engleski jezik - francuski jezik - kineski jezik Poduke su namijenjene za sve uzraste i razine znanja.

 

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Kaštel Sućurac
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistrica sam edukacije hrvatskoga jezika i književnosti i pedagogije. Nudim instrukcije iz hrvatskoga jezika za osnovnu, srednju školu i fakultet, pripreme za državnu maturu, lektoriranje seminarskih, završnih i diplomskih radova. Također nudim pomoć u učenju ostalih predmeta za osnovnu školu. Dolazim na kućnu adresu (Trogir, Kaštela, Solin, Split i okolica).

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Hrvace
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Magistra edukacije hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti daje repeticije za osnovnu i srednju školu. Također, nudim repeticije iz hrvatskog jezika za fakultete, posebice za kolegije Filozofskog fakulteta. Radim i lekturu, korekturu, pišem seminarske i druge radove te nudim pomoć pri učenju. Repeticije održavam na adresi ili online, prema dogovoru. Cijena 70kn/45min.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Pozdrav ekipa 🤗 Nudim repeticije i vježbe iz hrvatskog, engleskog i talijanskog jezika za predškolce, osnovnoškolce i srednjoškolce (+ pripreme za državnu maturu). Studentica sam treće godine hrvatskog i talijanskog jezika i književnosti na Filozofskom fakultetu u Splitu te imam položenu C2 razinu engleskog jezika. Imam strpljenja i mnogo volje za rad📚 Mogućnost lektoriranja eseja, seminarskih i završnih radova. Moguć dolazak na adresu (Split). Mogućnost prevođenja. Pojedinosti u inbox! Hvalaa 🤗

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Pozdrav svima! Studentica sam izvanrednog studija ranog i predškolskog odgoja na Učiteljskom fakultetu te dajem instrukcije / poduku iz hrvatskog i engleskog jezika za osnovnu i srednju školu te nudim pomoć pri učenju i pisanju zadaće svih predmeta razredne nastave. Imam iskustva u radu s djecom svih uzrasta kroz instrukcije koje dajem već gotovo tri godine i kroz rad u osnovnoj školi kao asistent u nastavi. Vrlo sam strpljiva i vedra te imam iskustva i u radu s djecom s ADHD-om te djecom koja se nalaze u spektru. Radim kao teta čuvalica svakim radnim danom do 17 sati, tako da instrukcije dajem u popodnevnim satima ili subotom ujutro. S obzirom na svoje obaveze i manjak vremena, od kvartova preferiram istočni dio grada (Sesvete, Dubec, Dubravu,...). Radujem se budućim suradnjama!

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Lijep pozdrav! 💫 Studentica treće godine filozofije s položenim Cambridge diplomama iz engleskog jezika nudi instrukcije iz navedenih online putem Skype-a, Whatsappa i sličnih platformi. Instrukcije iz filozofije pokrivaju sve uzraste te uključuju: upite i savjetovanja oko tema i radova, pomoć pri učenju i razmatranju istih, pomoć pri pisanju radova te pronalazak literature i sličnog za sve navedeno. 🤔📖 Instrukcije iz književnosti pokrivaju sve uzraste te uključuju: pomoć pri razumijevanju različitih tekstova i razlikovanju književnih stilova i autora, pomoć pri analizi istih te pisanje po potrebi. 📝✒ Instrukcije iz engleskog jezika pokrivaju sve uzraste te uključuju: vježbu komunikacije na engleskom jeziku, upite i savjetovanja te pomoć pri gramatici i pravopisu, kao i pisanju različitih radova te prijevode. Pokrivaju stupnjeve od A1-C2. 💭💬 60kn/🕛 Lijepo molim poslati poruku ukoliko ste zainteresirani za daljnji dogovor oko Vaših poteškoća s gradivom/radom. Hvala svima! 😊

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Poštovani, doktorica veterinarske medicine nudi instrukcije iz matematike i ostalih predmeta za osnovnu školu. S obzirom na dobro iskustvo u radu s djecom, uključujući i djecu s posebnim potrebama (asistent u nastavi) smatram da mogu biti od velike koristi i Vama, tj. Vašoj djeci. Instrukcije uživo ili preko interneta.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Slavonski Brod
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Profesorica hrvatskoga jezika i književnosti te magistra govorništva. Dajem instrukcije za sve uzraste (osnovna škola, srednja škola, fakultet). Nudim pomoć pri učenju, izradi seminarskih radova i eseja, instrukcije iz hrvatskog jezika i književnosti te pripreme za državnu maturu i ispite. Također, lektoriram i korigiram sve vrste radova.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Izvorna govornica njemačkog jezika, već uspješno dajem instrukcije iz njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika i gramatike. Isto tako mogu biti od pomoći u pisanju eseja, životopisa i slično, mogu biti pomoć u učenju. Moguće online instrukcije preko zooma,ili dolazak u vaš dom.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Dajem kvalitetne i temeljite instrukcije njemačkog, engleskog i hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu te fakultet, ali i za odrasle koji samostalno žele učiti jezik (poslovni ili razgovorni). Za oba strana jezika razina znanja je C1, s time da za njemački jezik imam certificiranu DSD diplomu. Kako mi se sve više ljudi javlja s upitima za pomoć oko školskih obveza jer učitelji djecu često prepuste da se snalaze kod kuće s online materijalima, odlučio sam također ponuditi i pomoć u radu s djecom, bilo sa zadaćom ili svladavanjem tehnika učenja kako bi sama mogla donositi zaključke 🤓💡 Osim toga držim i privatne satove učenja jezika, nevezano za školski program, pomažem u prijevodu i izradi radova i PPT prezentacija te držim pripreme za maturu iz gore navedenih jezika. Uživo ili online, a po dogovoru dolazim i na Vašu adresu. Privatni satovi sastoje se od učenja gramatike i vokabulara, čitanja/slušanja uz razumijevanje uz domaće zadaće i primjerenu literaturu (udžbenici, radni listovi…). • MOGUĆNOST DOGOVORA NEŠTO NIŽE CIJENE AKO RADIMO VIŠE PUTA TJEDNO 😁 • POTICANJE NA SAMOSTALNI RAD 🤔 • REDOVNE ZADAĆE 📚 • ONLINE RAD PREKO RAZNIH PLATFORMI 🖥️ Javite mi se s povjerenjem!

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Hrvatski jezik

profile

Nudim instrukcije pri objasnjavanju gradiva za hrvatski jezik i književnost (osnovna i srednja škola) i pomoć pri pisanju akademskih seminarskih radova, eseja i osvrta različitih vrsta književnih diskursa te dramskih tekstova. Komunikacija je moguca preko preferirajuce meeting online aplikacije ili po dogovoru nekim drugim načinima. Trenutno sam apsolvent kroatistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu i radim na diplomskom radu.

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi