Fizika

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Magistra kemije s pedagoškim fakultetom daje instrukcije za osnovnu i srednju školu iz kemije i fizike. Cijena 75kn 45min. Ali, ukoliko dolazite na moju adresu cijena je 50kn 45min.

Cijena instrukcija: 75 HRK / 1 sat (9,95 EUR)

Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Magistar edukacije fizike i kemije, profesor u zvanju mentora. Suautor zbirke zadataka za darovite učenike iz fizike. Molim u mailu ostaviti kontakt broj pa se dogovorimo za sve detalje oko instrukcija.

Cijena instrukcija: 150 HRK / 1 sat (19,91 EUR)

Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK

Grad: Split
Predmet: Fizika

profile

Kao dipl. ing. mat. s dugogodišnjim iskustvom u nastavi i poduci pomažem đacima i studentima u brzom i kvalitetnom savladavanju gradiva. Nudim poduku iz matematike za osnovnu i srednju školu, te sve fakultete. Također pomažem učenicima osnovne i srednje škole u savladavanju gradiva iz fizike. Satovi su individualni (uz dogovor mogu biti i grupni) i prilagođeni potrebi pojedinca. Mogućnost održavanja on line instrukcija.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Fizika

profile

Zavrsila sam preddiplomski studij elektrotehnike te studiram na diplomskom studiju u Rijeci. Dajem instrukcije iz matematike, fizike i elektrotehnike. 60 minuta/40 kuna. Imam cetverogodisnje iskustvo u davanju instrukcija.

Cijena instrukcija: 40 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Magistar inženjer strojarstva sa 10+ godina iskustva u predavanju daje instrukcije iz matematike,fizike i grupe strojarskih predmeta za osnovne i srednje škole te fakultete uz održavanje priprema za državnu maturu na području grada Zagreba. Svakom učeniku nudim otvoren i zanimljiv pristup gradivu kroz jasno definirane ciljeve. Poduke mogu biti održane u vašem ili u mom prostoru kao i putem online tehnologija (Skypea, Vibera, WhatsAppa ili Zooma). Cijena individualnih instrukcija za osnovnoškolce i srednjoškolce: 80kn/45min; Cijena za rad u paru: 60kn/45min; Cijena instrukcija za studente: 90kn/45min; Vidimo se! :)

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Split
Predmet: Fizika

profile

Magistar ekonomije drži instrukcije iz ekonomskih kolegija za fakultete i srednje škole. Nudim i usluge pomoći pri izradi zadaća i projekata za fakultete i srednje škole. Split i okolica (Trogir, Kaštela, Solin...) - uživo. Cijela Hrvatska - online putem aplikacija Zoom,Google Meet i Microsoft Teams. Također, držim instrukcije iz hrvatskog jezika, matematike i fizike za osnovne škole. Nudim i usluge pomoći pri učenju i instrukcije za učenike nižih razreda osnovnih škola, kao i pomoć pri izradi zadaća. Moguć je rad pojedinačno i u grupama.

Cijena instrukcija: 0 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Bivši zaposlenik Instituta za nuklearnu tehnologiju i student Fakulteta elektrotehnike i računarstva drži instrukcije iz matematike, fizike i kemije za osnovnu i srednju školu. Održavanje instrukcija je moguće uživo iz udobnosti Vašeg doma (područje Zagreba) ili putem jedne od online platforma (Zoom, MS Teams, Discord, Skype, ...). Cijena: 70kn / 45 min 50% POPUSTA NA PRVI SAT!

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

 

Grad: Split
Predmet: Fizika

profile

INSTRUKCIJE IZ MATEMATIKE, ELEKTROTEHNIKE, FIZIKE TE SRODNIH PREDMETA. Magistrica elektrotehnike sa dugogodišnjim iskustvom u držanju instrukcije za osnovnu, srednju školu i fakultet. Također nudim i pripreme za maturu i pomoć pri pisanju zadaća.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

 

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Student sam fizike na PMF-u. Imam višegodišnje iskustvo držanja instrukcija, kao i sudjelovanja na natjecanjima iz teoretske i eksperimentalne fizike. Držim i instrukcije za OSNOVNU i SREDNJU školu, kao i FAKULTET. Instrukcije su moguće u online obliku i uživo.

 

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Držim instrukcije iz FIZIKE i MATEMATIKE za OSNOVNU i SREDNJU školu (gimnaziju), pomažem učenicima da što lakše savladaju potrebno gradivo, isprave ocjene, nauče kako učiti sa razumijevanjem i pristupiti rješavanju zadataka kako bi se što uspiješnije pripremili za testove. Magistrica sam fizike (istraživački smjer fizike na PMF-u), završila sam XV.gimnaziju (MIOC-matematički smjer), radila sam kao asistentica na fakultetu, te imam dugogodišnje iskustvo u radu sa učenicima osnovne i srednje škole. Velika mi je strast raditi sa učenicima, pomoći im da na što brži i jednostavniji način razumiju i nauče potrebno gradivo, pokazati im trikove koje sam sama otkrila i usavršila tokom svojeg obrazovanja. Individualni pristup i posvećenost svakom učeniku je nešto što mi je izuzetno važno, i što omogućuje učeniku da ostvari rezultate kakve želi. Uz instrukcije nudim mogućnost rješavanja zadataka sa školskog sata, pomoć oko zadaće i dodatni zadaci za pripremu za test (online podršku). Olakšajte svojem djetetu ovu školsku godinu i rezervirajte termin na vrijeme.

 

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: London
Predmet: Fizika

profile

Bok, diplomirani sam inženjer elektrotehnike i već godinama pomažem djeci da se osjećaju ugodno i sretno rješavajući mukotrpne zadatke iz matematike i fizike. Držim online instrukcije za osnovnu (120kn/90min) i srednju školu (140kn/90min). Instrukcije mogu biti jednokratne (prije ispita) ili dugoročne (tjedno objašnjavanje gradiva i pisanja zadaća). Također, pišem i ispravljam testove za provjeru znanja da vidite ako Vam je dijete spremno za slijedeći ispit! Slobodno mi se javite, ako imate ikakva pitanja - bilo vezana uz instrukcije ili pitanja vezano uz matišu ili fiziku!

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Pozdrav! Studentica sam 5. godine Primijenjene organske kemije i dugi niz godina dajem instrukcije iz fizike za osnovne škole. Osim klasičnih instrukcija, pripremam učenike za državnu maturu, prijemne ispite i upise u srednje škole. Instrukcije su uvijek pojedinačne (jedan na jedan), na mojoj adresi u Zagrebu (Voltino naselje), a zbog trenutne situacije s COVID-19 moguće su i online poduke.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Student na Medicinskom fakultetu u Zagrebu, ali i kemije na Prirodoslovno-matematičkom fakultetu daje instrukcije iz biologije, fizike, kemije i matematike za osnovne i srednje škole. Instrukcije provodim na što bezbolniji i zabavniji način kako bih učenika oslobodio nepoželjnog straha i omogućio kvalitetan rad. Uz to, nudim i pripreme za državnu maturu uz puno savjeta, materijala za učenje i baziranja na ono “bitno” jer sam i sam, ne tako davno, sve to prošao. Nakon svakih instrukcija osmišljavam zadatke slične onima s nastave te pregledavam iste uz napomene i objašnjenja krivo riješenih zadataka....

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb, Sesvete
Predmet: Fizika

profile

Nudim instrukcije iz matematike za osnovnu i srednju školu, te iz fizike i kemije za osnovnu školu. Instrukcije se sastoje od kontinuiranog rada, objašnjavanja nejasnog gradiva kroz zadatke uz teoriju, rješavanje zadaće uz objašnjenje. Također pripremam za državnu maturu iz matematike, viša i niža razina. Obratite mi se s povjerenjem, posjedujem dugogodišnje iskustvo s učenicima i instruktivnim radom.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Poštovani, doktorica veterinarske medicine nudi instrukcije iz matematike i ostalih predmeta za osnovnu školu. S obzirom na dobro iskustvo u radu s djecom, uključujući i djecu s posebnim potrebama (asistent u nastavi) smatram da mogu biti od velike koristi i Vama, tj. Vašoj djeci. Instrukcije uživo ili preko interneta.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Magistar farmacije sa dugogodišnjim iskustvom držanja instrukcija uz svoj redovan posao drži instrukcije iz kemije, biologije, fizike i matematike za osnovnu i srednju školu, te fakultet. Naglasak stavljam na razumijevanju gradiva, a ne bubanju suhoparnih činjenica napamet. Nudim sustavan i metodičan pristup poučavanju koji će dovesti do pozitivnih rezultata. Cijena je 50kn/h, mogućnost dolaska na Vašu adresu. LP, Denaj Novak

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Diplomirani sam inženjer fizike i držim instrukcije iz 20 predmeta, za osnovne, srednje škole i fakultete po cijeni od: 160kn/90min - za osnovnu školu 180kn/90min - za srednju školu 200kn/90min - za fakultet i zaposlene. Python (osnove, objektno orjentirano programiranje, NumPy, matplotlib) C C++ (osnove, OOP), Raptor FORTRAN BASIC ARDUINO Assembler (32 bit MIPS 2000/3000), Mikrokontroler PIC 16F84, informatika matematika fizika elektrotehnika Excel LOGO baze podataka - SQL Ne rješavam vaše pismene, nego vas učim kako da ih sami riješite. DOBRO DOŠLI !

Cijena instrukcija: 80 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Pozdrav. Zavrsila sam Ekonomski studij u Americi i sada radim kao istrazivac na FER-u. Nudim instrukcije i rjesavanje zadataka iz statistike, matematike ili fizike. Takoder dajem instrukcije iz Engleskog i Spanjolskog jezika za sve razine. Isto tako, nudim pomoc pri rjesavanju ekonomskih zadataka, te programiranja.

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Samobor
Predmet: Fizika

profileMagistar Strojarstva (mag. ing. mech. , Magna Cum Laude) te bivši demonstrator na katedri za Matematiku i Mehaniku drži instrukcije iz matematike, fizike, mehanike, Mehanike Fluida, tehničkog crtanja i drugih tehničkih strukovnih predmeta. Završio sam opću gimnaziju s odličnim uspjehom i osvajao brojna natjecanja iz matematike. MEHANIKA za sve tehničke fakultete i svi ostali strukovni predmeti srodni Strojarstvu! NOVO!! ONLINE INSTRUKCIJE putem web kamere rjesavanje zadataka! Mogućnost tjednih priprema za maturu iz Matematike i Fizike!!! Matematika Fizika Mehanika Fluida Mehanika

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Fizika

profile

Stipendist FER-a daje online insturkcije iz fizike i matematike za osnovne i srednje škole. Rješavam zadaće i ispite. Također radim projekte i prezentacije iz oba predmeta. Vi pošaljete sliku zadataka te dobijete rješenja s punim postupkom i audio objašnjenjem. CIJENA JEDNOG ZADATKA 15 KN!!!! Imam puno iskustva u radu s djecom, a ova metoda pokazala se jako brzom i efikasnom. Za sve dodatne informacije i upite slobodno me kontaktirajte. Cijena rješavanja ispita po dogovoru.

Cijena instrukcija: 15 HRK

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi