Razredna nastava

Grad: Zagreb
Predmet: Razredna nastava

profile

Pozdrav, :) kao magistra logopedije nudim pomoć u učenju za učenike osnovnih škola. Možemo zajedno pisati zadaće, vježbati za testove, usmena ispitivanja, pisati lektire ili učiti zajedno. U obzir dolaze svi osnovnoškolski predmeti.Radimo 60 min ili 120 min (blok sat). Također možete mi se javiti ukoliko Vaše dijete ima specifične teškoće učenja. Radujem se budućoj suradnji! :) Lokacija: Zagreb (zapadni dio i centar).

Cijena instrukcija: 70 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Razredna nastava

profile

Pozdrav svima, učiteljica sam razredne nastave i informatike. Zaposlena kao učiteljica informatike u razrednoj i predmetnoj nastavi. Držim instrukcije za učenike osnovne škole za sve predmete od 1. - 6. razreda te pomoć pri učenju. Ono što nudim je učenje kroz igru te prilagodbu sadržaja potrebama učenika. Rad s nastavnim listićima i interaktivnim materijalima te korištenje računala za online provjere znanja i kvizove. Cijena je 10€ za 60min. Isključivo dolazak kod mene na adresu (Borongaj). Mogućnost online nastave ukoliko je nužno. 

Cijena instrukcija: 10 € / 1 sat

Grad: Zadar
Predmet: Razredna nastava

profile

Pozdrav 😄 Nudim instrukcije i pomoć pri učenju/pisanju zadaća učenicima osnovnoškolskog uzrasta. Imam iskustva u radu kao asistent u nastavi te sam sudjelovala u programu pomoć pri učenju u sklopu Hrabrog telefona. Možemo zajedno pisati zadaće, vježbati za testove, usmena ispitivanja, pisanje lektire ili učiti zajedno. Veselim se prenijeti znanje Vašim mališanima (ili onim većim) 😊

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Donja Stubica
Predmet: Razredna nastava

profile

Pozdrav! Magistra sam primarnog obrazovanja i engleskog jezika. Kao učiteljica razredne nastave uživam u radu s djecom te dajem cijelu sebe u prenošenju onoga što znam na one koji su naša budućnost. Ukoliko vaša djeca imaju problema s matematikom, hrvatskim jezikom ili pak engleskim jezikom, slobodno mi se obratite. Nadalje, ukoliko vašoj djeci treba pomoć u učenju ili pak samo pisanje zadaća dok ste vi na poslu, stojim vam na raspolaganju. Veselim se budućem ugodnom druženju!

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Razredna nastava

profile

Dragi čitatelji/ce ovog oglasa, magistra sam primarnog obrazovanja, smjer njemački jezik, spremna na suradnju, dogovor, a prije svega razumijevanje prilikom savladavanja nastavnog sadržaja. Moje dugogodišnje iskustvo podučavanja i volontiranja izgradilo me u svestranu osobu spremnu prilagodbi i snalažljivosti. U podukama neće nedostajati smijeha, empatije, glazbenog niti likovnog ugla gledanja. Iskustvo studiranja u inozemstvu dodatno je utjecalo na internacionalni duh koji nosim u sebi, a koji želim prenijeti i na svoje male znalce :) Veselim se svakom novom učeniku/ici te vjerujem da ćemo lijepo surađivati. Srdačan pozdrav, LG, Matea Ereiz

Cijena instrukcija: 60 HRK / 1 sat

Grad: Zagreb
Predmet: Razredna nastava

profile

Pozdrav svima! Studentica sam izvanrednog studija ranog i predškolskog odgoja na Učiteljskom fakultetu te dajem instrukcije / poduku iz hrvatskog i engleskog jezika za osnovnu i srednju školu te nudim pomoć pri učenju i pisanju zadaće svih predmeta razredne nastave. Imam iskustva u radu s djecom svih uzrasta kroz instrukcije koje dajem već gotovo tri godine i kroz rad u osnovnoj školi kao asistent u nastavi. Vrlo sam strpljiva i vedra te imam iskustva i u radu s djecom s ADHD-om te djecom koja se nalaze u spektru. Radim kao teta čuvalica svakim radnim danom do 17 sati, tako da instrukcije dajem u popodnevnim satima ili subotom ujutro. S obzirom na svoje obaveze i manjak vremena, od kvartova preferiram istočni dio grada (Sesvete, Dubec, Dubravu,...). Radujem se budućim suradnjama!

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Grad: Rijeka
Predmet: Razredna nastava

profile

Diplomirana učiteljica razredne nastave daje instrukcije za učenike osnovne škole (razredna i predmetna nastava) na prostoru grada Rijeke i grada Grobnika i okolice. Instrukcije se mogu održati uživo ili online putem video poziva. Ukoliko dolazim na vašu adresu tada je za grad Rijeku i okolicu cijena jednog sata (60 min) 70 kn, a za područje Grobnika i okolice 60 kn. Ukoliko se instrukcije održavaju online ili kod mene tada je cijena jednog sata (60 min) 50 kn.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi