Povijest

Grad: Zagreb
Predmet: Povijest

profile

Poštovani roditelji i učenici, profesorica sam povijesti i pedagog te nudim pomoć u učenju, pisanju zadaća i obavljanju svih školskih obaveza. U dosadašnjem radu kao prednost pokazalo se moje lako povezivanje s učenicima pa mogu pomoći online ili uživo. Kroz entuzijazam i kreativnost mogu pomoći vašoj djeci u razvijanju odgovornosti i samostalnosti u radu. Za sve dodatne informacije slobodno me kontaktirajte.

Cijena instrukcija: 100 HRK / 1 sat (13,27 EUR)

Fiksni tečaj konverzije: 1,00 EUR = 7,53450 HRK

Grad: Rijeka
Predmet: Povijest

profile

Pozdrav svima!😊 📚Nudim instrukcije iz hrvatskog jezika za osnovnu i srednju školu. Pomažem u pisanju domaćih zadaća i lektira. 📚Pomoć pri učenju za osnovnu školu te instrukcije iz ostalih predmeta osnovne škole (priroda, povijest, geografija). 📚 Priprema za ispite i usmena ispitivanja. 💻Online 💬Slobodno se javite porukom za više informacija i/ili dogovor! ✍Učenica sam 3. razreda gimnazije s iskustvom davanja instrukcija.

Cijena instrukcija: 50 HRK / 1 sat

Image

Repeticio.com je portal koji nudi opciju oglašavanja svim davateljima usluga instrukcija. Oglasite svoje instrukcije za osnovnu i srednju školu, fakultetsko obrazovanje i online instrukcije putem naše web stranice. Kontaktirajte nas i provjerite kvalitetu naše usluge.

Izbornik

Ostalo

Važni linkovi

Tagovi